Foto bij First date.

I think I love you


( De personages op deze foto hierboven zijn NIET de personages die ik in gedachte heb, ik vind het gewoon een leuke foto :)

"Wil je popcorn?" "Ja, lekker" "Zoet of zout?" Ik sta naast Mathijs bij de snoepbar in de bioscoop "Zout alsjeblieft”zeg ik. Mathijs bestelt een grote zoute popcorn. Daarna lopen we de filmzaal in. "Naar welke film gaan we eigenlijk?" vraag ik. Ik heb me helemaal niet bezig gehouden met naar welke film we gaan. Ik was alleen maar druk met het er leuk uitzien en zorgen dat ik geen domme blunders maak. Wat tot nu toe nog niet echt gelukt was. Toen Mathijs me ophaalde was ik zo zenuwachtig dat ik de deur niet van het slot af kreeg. Eerst liet ik de sleutel twee keer uit mijn handen vallen en toen de sleutel uiteindelijk in de deur zat bleek dat hij helemaal niet op slot zat. Toen de deur open was wilde Mathijs me een kus op m'n wang geven maar dat eindigde in een klunzige omhelzing. Toen we naar zijn scooter liepen wilde ik opstappen maar ik was even vergeten dat ik pumps aan had waarop lopen niet zo makkelijk was en dus viel er een pump uit. Tot nu toe ging het nog niet echt spetterend. Mathijs mompelt een naam van een film waarvan ik nog nooit gehoord heb. "Ik hoop dat je het leuk vind" "Ja" zeg ik. “Lijkt me leuk.”
"Kaartjes alsjeblieft." De kaartjesknipper steekt zijn hand op. Mathijs geeft de kaartjes en we lopen de zaal in. We gaan helemaal achterin zitten.
Tijdens de film kan ik me niet goed concentreren. Ik kijk stiekem de hele tijd naar Mathijs en vraaf me af wat hij zou doen als ik hem zou zoenen. Zou hij me wegduwen? Of zou hij me terug zoenen? Net als ik op punt sta om te kijken wat hij zou doen gaat het licht aan en verschijnt het woord pauze op het scherm.
Samen lopen we naar buiten. "Vind je de film leuk?" vraagt Mathijs. "Ja super leuk", antwoord ik enthousiast. " Mooi zo" zegt hij met een glimlach. Ik ben blij dat hij niet verder vraagt, ik heb namelijk geen idee waar de film over gaat. We bestellen nog wat te drinken en kletsen wat over school, huiswerk en sport. Ik kom erachter dat Mathijs voetbalt en gitaar speelt en ik vertel hem dat ik van zingen hou. “Misschien kan je in onze band zingen” hij moet lachen. “Nou, zo goed ben ik nou ook weer niet hoor”zeg ik terwijl ik begin te blozen.
Tijdens de tweede helft van de film probeer ik beter op te letten. De eerste 20 minuten gaat dat nog wel, ik snap zelfs een beetje waar de film over gaat. Maar dan pakt Mathijs voorzichtig mijn hand en ben ik weer helemaal afgeleid.

Na de film staan we buiten bij zijn scooter. "Zal ik je thuis brengen?" vaagt Mathijs. "Ja is goed." Antwoord ik licht teleurgesteld. Ik hoopte eigenlijk dat we nog wat zouden gaan drinken. Mathijs helpt me met mijn helm en daarbij kijkt hij met de hele tijd met een glimlach aan. Ik word er een beetje ongemakkelijk van en begin weer te blozen. Hij helpt me met opstappen. Dit keer verlies ik geen pump en we rijden naar mijn huis. Hij loopt met me mee naar de voordeur. "Ik vond het heel gezellig” zegt hij terwijl hij een lok haar uit mijn gezicht strijkt. "Ik ook", zeg ik. “Zou je morgen misschien nog een keer met me uit willen?" Hij kijkt me hoopvol aan. "Na...Natuurlijk" stotter ik. Hij begint meteen te glimlachen en ik smelt weg. "Zal ik je om half 5 ophalen? Dan gaan we wat eten."
"J..Ja." stotter ik weer. Kan ik nou geen normale zinnen meer uit m'n mond krijgen? "Tot morgen", zegt hij en hij geeft me een kus op m'n voorhoofd. "Tot morgen", fluister ik glimlachend en ik draai me om om de deur open te doen. Ik stap naar binnen en kijk nog een keer om. Ik zie dat Mathijs al op z'n scooter zit en hij zwaait naar me. Ik zwaai terug en sluit de deur.


Reacties?

Reageer (3)

  • MacGyver

    Dat was toch het perfecte moment om te zoenen, hebben ze geen gevoel voor timing ofzo? Of voelne ze niet aan wanneer het juiste moment is?

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    O, Alles is liefde(H)xD

    Arme klunzige meid:$xD

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    super romantisch, hahah baalt zij even dat ze een beetje klunzig is, btw ik vond het trouwens wel komisch om te lezen!~
    Let volgende x wel ietsje meer op typefoutjes...

    Verder is het weer helemaal topie and I want a kiss!!!! dus hup snel verder schrijven naar de volgende date<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen