Reacties = snel verder
Dus je weet wat je te doen staat ... ;)

“Zo, Resa”, glimlachte Anna. “Kom er bij zitten.” Resa deed wat haar gevraagd werd. “Jasper heeft je uitgelegd dat we hier een leger vormen. Het is onze bedoeling om jou tot een van de besten op te leiden, anders overleef je dit niet. Onze soldaten worden dikwijls vervangen, enkel de besten overleven hun eerste jaar. Daarom zal je hard moeten werken. Ik zal je leren vechten, jezelf verdedigen, vijanden leren doden en je leren jezelf te beheersen.”
“Ik haat vechten”, zei Resa.
“Als je het niet leert en er niet in uitblinkt ben je binnen een paar weken morsdood. Van jou wordt meer verwacht dan van de anderen, omdat de anderen slechts soldaten zijn, maar jou willen we houden.”
“En Charlotte?”
“Wie we houden is de beslissing van Maria. We weten niet wat ze met Charlotte van plan is. De enige reden waarom ze jou meer kansen gunt dan de anderen is omdat je Jaspers zus bent. Dus doe je best.”
“Goed dan”, zuchtte Resa.
“Het eerste wat ik je zal leren is jezelf leren verdedigen. Ik ga je zodadelijk aanvallen, en jij moet mijn aanval zien af te slaan. We gaan door tot een van ons twee de ander heeft overwonnen. Sta op en hou je klaar.” Anna viel Resa aan en begon met de training.

Reageer (1)

  • Inger1234

    leuk!!
    je schrijft geweldig!!
    heel snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen