Foto bij #59

Lucy
‘Oh man. Er waren echt geen hotte chicks hè. Alleen maar ouwe vrouwen die aan het bingoën waren.’ Zeurde Ryan terwijl hij op de bank neerplofte en zijn mobiel uit zijn broekzak viste en op tafel gooide. Chaz knikte instemmend. ‘Klopt. Dit hotel is gewoon bejaard. Ze hadden wel een betere uit mogen zoeken.’ Ik schudde mijn hoofd. Wat een sukkels waren het. Die konden echt aan maar een ding denken. Ryan zuchtte. ‘Ik denk dat ik maar even ga douchen.’ Zei hij. Chaz knikte weer. ‘En ik ga naar beneden even kijken of er nog wat interessants te beleven valt en dan kan ik gelijk wat lekkere dingen meenemen.’ ‘Ja, goed idee!’ zei Ryan enthousiast. Oké, ze konden aan maar twee dingen denken. Vrouwen en eten.
Toen Chaz weg was stond Ryan op, liep hij naar de badkamer en deed de deur op slot. Opgelucht kwam ik vanachter het bed vandaag terwijl ik even m’n benen strekte. Het was niet bepaald comfortabel om daar achter het bed te verstoppen. Ik wilde snel de kamer uitlopen toen m’n blik opeens viel op Ryan’s mobiel. Mijn mondhoeken krulden omhoog en ik greep de mobiel van tafel af. Grijnzend ging ik op de bank zitten terwijl ik de sms’jes van Ryan opende. Het waren vooral sms’jes van Chaz en er kwamen ook nog wel een paar andere namen in voor wat vast andere vrienden van hem waren. Ik opende het laatste sms’je dat hij van Chaz had gekregen en las het. Ik trok verbaasd m’n wenkbrauwen op. Ja, dat is een goed plan, stond er in hoofdletters. Wat was een goed plan? Ik ging terug en klikte toen op verzonden berichten. Shit, de lijst was leeg. Hij verwijderde gewoon al zijn verzonden berichten. Ik zuchtte en ging weer terug naar zijn inbox. Ik opende nog een aantal sms’jes van Chaz maar in geen van de sms’jes stond iets bruikbaars. Er stond alleen dat ze inderdaad een plan moesten verzinnen omdat het andere niet zou gaan lukken. Blablabla. Nou, daar had ik dus echt helemaal niks aan. Ik ging wat dieper onderuit gezakt zitten en zuchtte diep. Dit plan had dus ook niet geholpen. Ik was nog helemaal niks wijzer geworden. Opeens voelde ik mijn mobiel trillen. Ik haalde hem uit m’n broekzak en zag dat ik een sms’je van Justin had ontvangen:

Hee, waar blijf je? Of kun je niet weg omdat Ryan er nog is? XXX

Ik wilde op beantwoorden drukken maar toen trilde m’n mobiel opnieuw. Weer was het een sms’je van Justin

Chaz komt eraan! XX

Snel stond ik op en legde Ryan’s mobiel weer terug op tafel zoals die ook gelegen had. Alleen in alle haast legde ik de mobiel te hard terug waardoor het klepje van de mobiel afschoot en op de grond viel. Paniekerig wilde ik het klepje oprapen maar ik hoorde Chaz’ voetstappen al. Snel sprintte ik weer naar mijn geweldige verstopplek achter Chaz’ bed en hield mijn adem in. Net op dat moment kwam Chaz weer binnen gelopen. ‘Ik heb eten!’ riep Chaz toen. ‘Ja, ik kom!’ riep Ryan terug. ‘Heb je ook drinken gehaald?’ Riep hij erachter aan. ‘Oh, vergeten! Ik ga snel even terug!’ en weg was Chaz weer. Opgelucht haalde ik adem. Ik moest nu zo snel mogelijk weg uit deze kamer. Anders zouden ze me zeker ontdekken. Ik wilde opstaan maar bukte snel weer naar beneden toen ik Ryan in alleen een handdoekje de kamer binnen zag lopen. O. Mijn. God. Snel wendde ik mijn hoofd af en sloeg ook nog extra mijn handen voor m’n ogen. Dat hoefde ik dus echt niet te zien. Dadelijk gleed dat handdoekje van zijn lichaam af. Ik gruwelde al bij het idee en bleef met mijn ogen dicht achter Chaz’ bed zitten.



de dierentuin was saai.
ik heb geeneens aapjes gezien.
alleen van veraf ;(
we moesten planten onderzoeken. -.-

Reageer (4)

  • nienkeworld

    ze mag noway betrapt worden. D:
    Hoezo moest je planten onderzoeken? D:
    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Herondales

    OHMYGOD. JE MOET ECHT SNEL VERDER DUDE. IK VIND DIT SPANNEND. D:

    1 decennium geleden
  • xlynnx

    ik DENK dat ze betrapt word:)

    1 decennium geleden
  • Boobvato

    ik lieft deze story._O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen