Foto bij #58

Lucy
Ik hoorde voetstappen op de gang die bij mijn kamerdeur stopten. Justin kwam binnen en zijn gezicht voorspelde niet veel goeds. ‘Niet gelukt?’ vroeg ik. Eigenlijk was het een overbodige vraag want je kon het duidelijk aan Justin’s gezicht zien. Justin schudde zijn hoofd en plofte weer naast mij neer op bed. ‘Nee, en ik ga het ook niet meer proberen. Ze zoeken het maar uit.’ Mopperde Justin. Ik glimlachte even. ‘Ik heb wel een idee.’ Justin keek op. ‘Wat dan?’ ‘Als Ryan en Chaz weg zijn uit hun kamer, moet een van ons naar binnen glippen en kijken of we wat kunnen vinden wat duidt op een plan. Misschien hebben ze wel iets op hun laptop staan of kunnen we een briefje vinden of iets dergelijks?’ Ik keek Justin opgewonden aan. Justin keek al net zo enthousiast. ‘Dat is wel een goed idee! Dat doen we.’ Ik glimlachte en Justin drukte een kus op mijn lippen. ‘Wanneer gaan we het plan uitvoeren en wie gaat er naar binnen?’ vroeg Justin toen. ‘Ik ga wel naar binnen. Als jij dan op de uitkijk staat en me een smsje stuurt als een van de twee eraan komt.’ Stelde ik voor. Justin knikte. ‘En dan kunnen we dat het beste na het eten doen, denk ik. Dan blijven ze meestal nog wel lang zitten en dan kan ik hun kamer doorzoeken.’ ‘Ja, dat doen we.’ Glimlachte Justin. Ik glimlachte terug en boog me naar Justin toe om mijn lippen op die van hem te drukken. Justin zoende me terug en streek met zijn tong over mijn lippen. Gewillig haalde ik m’n lippen van elkaar zodat Justin met zijn tong de mijne kon vinden. Ik woelde met mijn hand door Justin’s haren en Justin drukte zich steviger tegen me aan. Opeens werd de kamerdeur met een zwaai opengegooid. Ryan stond in de deuropening en keek ons vies aan. Geschrokken ging Justin rechtop zitten omdat hij zo ongeveer half op mij lag. ‘We gaan eten.’ Zei Ryan toen kortaf. Hij keek ons nog even vies aan, schudde toen zijn hoofd en liep snel weg. Toen hij weg was konden Justin en ik er wel om lachen. Ryan had dan wel vies gekeken, hij had dit zeker weten ook al wel een keer met een meisje gedaan dus zijn reactie sloeg gewoon nergens op. Justin glimlachte even naar mij. ‘Nou, waar waren we gebleven.’ Ik glimlachte terug. ‘O, ik weet het al.’ Zei Justin toen en hij boog zich naar voren om weer zijn lippen op de mijne te drukken. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en drukte me dichter tegen Justin aan. Ik proefde zijn lippen en snoof zijn geur op. Wat hield ik toch van deze jongen.

Na het eten gingen Justin en ik ons plan uitvoeren. Het kwam goed uit want Ryan en Chaz hadden net verteld dat ze nog even door het hotel gingen lopen om te kijken of er nog “lekkere chicks” – zoals hun dat zeiden – in het hotel waren. Ik had met m’n ogen gedraaid en Justin moest lachen omdat het echt weer een typische opmerking voor Ryan en Chaz was. Dus toen zij op zoek gingen naar hun “lekkere chicks”, gingen wij snel van tafel af en liepen we naar boven om hun kamer te doorzoeken. ‘Oké, ik sta hier om de hoek.’ Zei Justin toen. ‘Als ik Ryan of Chaz aan zie komen zal ik je zo snel mogelijk proberen te sms’en. Je moet je dan zo snel mogelijk ergens verstoppen of snel een andere kamer inlopen als je daar nog de tijd voor hebt, oké?’ Ik knikte. Ik snapte het helemaal en kon niet wachten. ‘Oké, dan ga ik nu. Anders komen straks Ryan en Chaz er al weer aan.’ Justin knikte en wenste me nog succes voor ik in Ryan en Chaz’ kamer verdween.

Ik liep de kamer in en sloot toen de deur. Op mijn tenen liep ik de kamer binnen wat eigenlijk volkomen zinloos was omdat er toch niemand was die mij kon horen. Ik ontspande me een beetje en liep rustig de kamer door om te kijken of ik iets kon vinden wat van belang kon zijn. Ik liep naar de tafel waar allerlei spullen op lagen. Snel graaide ik door de spullen. Er lag echt vanalles. Vieze borden met glazen die er zeker al de hele dag stonden. Allerlei hoesjes voor de spelletjes van hun Xbox. Verschillende tijdschriften, wat boeken en allemaal lege zakken chips en koekjes. Ik schudde mijn hoofd. Het was echt een rotzooi. Niet dat ik nou zo netjes was, maar zo erg was het bij mij nou ook weer niet. Oké, op tafel lag dus niks. Ik keek de kamer rond en liep toen naar de bank toe waar ook vanalles op lag. Ik graaide weer door de spullen heen maar ik kon niks vinden. Dan maar even bij hun bedden kijken. Misschien hadden ze iets onder het kussen liggen of zo. Ik liep eerst naar Ryan’s bed. Met de puntjes van mijn vingers pakte ik het dekbed vast en sloeg het toen weg. Er lag niks onder het dekbed. Ik tilde het kussen op maar ook daar lag niks. Opeens viel mijn oog op de laptop die naast het bed van Ryan stond. Ik pakte het ding op en ging op de bank zitten terwijl ik de laptop aanzette. Toen de laptop opgestart was klikte ik documenten aan en verschillende bestanden verschenen voor mijn ogen. Ik ging alle bestanden langs maar niks duidde op een plan. Het waren alleen maar schoolopdrachten en het verbaasde me dat Ryan die maakte. Ik vond hem echt zo’n type die nooit wat aan school deed en het hem allemaal niet kon interesseren. Opeens voelde ik mijn mobiel trillen. Gespannen viste ik mijn mobiel uit m’n broekzak en opende het smsje:

RYAN EN CHAZ ALARM! VERSTOP JE!!!! XX JUSTIN

Snel drukte ik de laptop uit, legde hem weer op dezelfde plek neer en keek paniekerig de kamer rond. Waar moest ik me verstoppen? Mijn blik viel op Chaz’ bed. Het bed stond net niet tegen de muur dus ik kon me nog achter het bed verstoppen. Snel sprintte ik ernaartoe. Net op tijd dook ik achter het bed want op dat moment kwamen Chaz en Ryan de kamer binnen.



een extra lang deel omdat ik morgen de hele dag in de dierentuin ben
aapjes kijken!!! hahaha. (:
oh, en ik hou echt van jullie. jullie zijn lief met jullie reacties.
en ik heb gewoon alweer bijna 70 abo's <333333

Reageer (3)

  • nienkeworld

    Omg. DRama. DDD:
    Maar je moet snel verder.
    EN veel plezier in de dierentuin hihi!
    <3

    1 decennium geleden
  • Herondales

    ALS JE KLAAR BENT MET AAPJES KIJKEN DAN. (:

    1 decennium geleden
  • Herondales

    OMG. ZE GAAN HAAR ZIEN. JA. DAT WEET IK GEWOON. OMG. D: JE MOET SNEL VERDER. WANT IK ZIT HIER HELEMAAL IN DE STRESS, HAHAHAHA.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen