Hoofdstuk 100! :'D Eindelijk! Ik ben bij de 100. Op naar de volgende 100! Oke, ik denk niet dat het zo lang gaat worden, maar ja. Wie weet krijg ik wel een leuke ingeving of zo, maar ik verwacht het niet.
En denken jullie nou echt dat Eva zo laag is om te ontsnappen zonder Thijs?!
Een lekker lang stukje (flower)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Wynter

    Natúúúúúrlijk, dat ik dat niet eerder heb bedacht! Eva laat Thijs never nooit alleen, en jij moet het niet eens proberen!, ze zijn voor elkaar bestemd en zullen eerlijk aan elkaar vast geplakt zijn. Maar één ideetje, één piep klein minuscuul ingevinkje : waar the hell wilt ze naar toe gaan?
    LOL, ze zijn toch op een onbewoond eiland. De kans dat ze terug naar de bewoonde wereld kunnen, is 0,00000000000000000000000000001.
    Want één: een onbewoond eiland is niet zomaar onbewoond, mensen hadden die eiland wel eerder ontdekt als het om de hoek lag. Dus deze mysterieuze eiland ligt ergens in de Atlantische oceaan (Bermuda Driehoek?!?!).
    En twee: ze zullen toch sterven op zee. Ze kunnen niet het zeewater drinken, dan ga je dood. De bananen die ik eerder had voorgesteld, zullen verrotten of raken op (of nemen te veel plek in beslag).
    Drie: de haaien zullen wel één of andere manier vinden om hun vlot te mollen en hun lichaam op te vreten met hun miljoenen scherpe tanden.
    Vier: de zon zal op hun blote ruggen neerschijnen en ze langzaam veranderen in een kipfileetje die ligt te braden in de zon.
    Vijf (en de laatste): een storm kan misschien hun pad kruizen en ze van de aardbodem (zeebodem) wegvegen.
    Wat ben ik nu weer pessimistisch. Eerst was ik nog lekker optimistisch, en nu denk ik het verschrikkelijkste wat er met hun kunnen gebeuren. Maar tóch, ergens in mijn vele herinneringen en fantasiën, weet ik dat het toch goed komt, en dat Thijs&Eva natuurlijk bij elkaar blijven. Ik kan niets anders zien dan Thijs&Eva. Thijs niet met een andere apenmeisje, of Eva met Thomas. Je zult je moeten schamen als je dat van plan bent! -zwaait met vinger naar je-
    jeeeej! Hoofdstuk 100. Ik kan niet geloven dat we al 100 hoofdstukken verder zijn, het lijkt nog de dag van gister dat ik deze verhaal heb ontdekt -snik- Maar ik heb nog steeds geen spijt dat ik op de abo knop geramd geklikt heb :'D
    En waag het niet om dit verhaal zo snel te laten eindigen (cat)
    + HEB IK DE LANGSTE REACTIE OOIT?? (nerd) (van mezelf)

    1 decennium geleden
  • Wynter

    jeeeeej! 100!
    Nu nog de hoofdstuk lezen :3

    1 decennium geleden
  • EndofRainbow

    Hoofdstuk 100, wowie! Gefeliciteerd xd

    Snel verder, spannenddddd :)

    1 decennium geleden
  • HopexLove

    woehoee! hoofdstuk 100!!
    en nu, ga ik het hoofdstuk lezen!!
    haha, eerst een reactie, want dat is errrg belangrijk, en daarna pas lezen..!

    -leest-

    ooh, Thijs zal wel denken..!! En.. waarom is jou story zoo uber sexy, leuk, mooi, geweldig, alles, super wacht, alles is alles wat ik heb geschreven!
    haha, maar het is alles dat goed en mooi is en blaaablaa! haha, de reactie van Square, is erg lang.. Echt he, gaat ze het over de kleding hebben x] een van de on-boeiendste dinegn o_0?
    haha.. en jij gaat heel snel verder, en dan gaan wij heel snel verder lezen!!
    VERDER!!!<3333

    1 decennium geleden
  • Square

    Wow, ik zie nu pas wat een lap tekst het ook is. O.o
    Nou ja, ik heb me duidelijk dus wel aan mijn afspraak gehouden er een extreem lange reactie van te maken. En die had jij ook heel erg verdiend, eigenlijk had iedereen zulke lange stukje moeten schrijven. :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen