Foto bij #6

Cody POV :

Your beautyful, dat liedje had ik in mijn gedachte toen we naar haar kamer liep. Wat was zij toch mooi.So and this is my room zei Molly. Oh what do you say, ik was zo naar der aan het staren dat ik het niet gehoort had. This is my room zei ze.
Okay zullen we iets leuks gaan doen? Uhm, yes sure!!!
Zullen we naar de bioscoop gaan? Ze keek me aan en zij dat het een goed idee was. Ze pakte haar pasje en deed de kamer deur open.
Hee hallo schatje hoe was het gegaan. GREAT MOM.
Ik mag in de videoclip spelen maar kun je alsjebliefd even nogmaal doen? Hoezo er is toch helemaal niemand zei de moeder van Molly. Mom loop naar de deur en kijk. Ze liep naar de deur en ik zag haar heel blij naar mij kijken. Duss, jij bent Cody Simpson zei ze. Ik knikte noem me maar gewoon Cody.
Ze moest lachen en zei dat ik wel even binnen mog komen.
Ik liep naar binnen en zag Molly haar spullen zoeken. Ze pakte een lief zwart tasje met een strikje en deed daar haar bb, portemonee en al die belangrijke spulletjes in. Cody wacht anders even op de bank ik moet me even aankleden want in deze kleding ga ik dus niet op pad. Haha your beautyful zei ik en ze blooste:$. Wait a second. En ze rende naar de badkamer. Na een minuut of tien kwam ze uit de badkamer met normale kleding(zie foto). Klaar vroeg ik en de knikte. Bye mom zei ze en we liepen naar buiten.
Toen je weg was heb ik mijn taxi besteld en staat buiten op ons te wachten zei hij en blooste :$. Echt zei ze ik knikte.
We gingen met de lift naar beneden. Molly i like you zei ik. Ze zei dat ze me ook super leuk vond, niet omdat ik beroemd ben maar gewoon om hoe ik ben. Ik was blij en gaf haar een kusje op haar wang (K). Toen we beneden waren liepen we naar buiten en daar stond... een witte limo voor ons klaar.
Omgosh Cody it is great~! En ze onhelsde me. Ik lachte en maakte de deur voor haar open.


Ik ga verder bij de eerst volgende reactie/kudo.
xx

Reageer (1)

  • Crissy24

    grrrrrrrr
    ik wou verder lezen en dus klikte ik op volgende hoofdstuk en toen zei die kutpc: dit was het laatste hoofdstuk ofzoo..:(
    omg wat een lulverhaal xd
    dus ga maar verder snel schrijven !

    ps: niet lullig bedoeld maar ik denk dat het fijner leest als je iets meer leestekens gebruikt.. zoals '...' enzo snapje?
    maar je moet zelf weten.
    is iig superr! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen