'Ik neem aan dat jullie de mensen zelf wel gaan ondervragen, of moeten we jullie voorstellen?' Vraagt Ramon die in een oude auto stapt. De auto waar we in zouden mogen rijden om te oefenen voor ons rijbewijs, of zoals Ramon met rijbewijs en al. 'Naah, ik verken het lekker zelf wel.' Ook Adam knikt met een glimlach. 'Wat je tegen me zei vond ik trouwens niet zo leuk.' Snuif ik en geef hem een stoot tegen zijn boven arm. 'Hey, daar kan ik ook niks aan doen hoor.' 'Ik wel dan? Dat mannen nou zo op mijn lichaam vallen.' De drie jongens lachen en ik snuif licht. Oke, ik liet me snel mee gaan, maar wat dan nog? Als vrouw met een aantrekkelijk lichaam moet je er wel iets mee doen en ik doe het op die manier.

'We zijn er.' 'Eindelijk!' Breng ik blij uit en stap uit. We lopen achterom door een poort waar ons de harde muziek en veel stemmen en gegil al tegen moet komen. 'Jack, mijn ouwe jongen!' Horen we meteen en kijken op. 'Quinn! Oke, goed. Dit zijn dus mijn nieuwe familieleden, CeeCee en Adam.' We schudden elkaars hand, krijgen meteen drank in de handen geduwd en verspreiden ons.

'Hey, blijf van hem af wil je?!' Hoor ik boven het geluid een meiden gil en wordt hard weg getrokken van een leuke jongen. Oke, meerdere leuke jongens. 'Wat nou?' Vraag ik aan de brunette die overduidelijk tieten had die niet natuurlijk zijn. 'Ben je jaloers op ze?' Ik lach hard en leg mijn handen op mijn eigen. 'Nee, die van mij zijn duizend keer mooier en echter dan die van jou.' 'Dat neem je terug jij trut!' Gilt ze en slaat haar vuist naar me toe. Snel buk ik waardoor ze mist en een halve draai maakt. Mijn handen trekken aan de touwtjes van haar boven stukje dat, door de spanning die verdwijnt, van haar afschiet. De jongens en ik lachen hard terwijl het meisje gilt. 'Vincent! Sta niet te lachen en help me verdomme!' 'Sorry Honey, maar je weet dat ik niks meer om je geef.' Ik lach nog harder. Dus Honey dacht nog altijd dat het haar vriend was, is me dat ook weer duidelijk. 'Honey, kom mee.' Een van haar vriendinnen slaat een handdoek om haar heen en leidt haar weg van het feest. 'Allis!' Ik hoor Adam's stem en slik. Oeps..

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Oei Oei Oei~!
    Weet je,
    ghost-boy is sexy...
    Very sexy!
    -in love-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen