En weer schaam ik me... Jullie mogen mij slaan :x
Dit wordt trouwens even een saai stukje, maar ik ben nogal inspiratieloos voor vandaag.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • HopexLove

    aah wat zielig voor Thijs, hun band is weg!! ):
    snel verder<33

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Ik vind het zo zielig voor Thijs, dat hij Eva niet meer heeft, dat hij niet tegen iemand kan uitstorten en met tranen en tuiten huilen. Ik wou dat ik daar was, dat ik Thijs kon knuffelen en zeggen dat alles wel goed komt, want alles komt ook goed. -ik ben optimistisch-
    Snel verder (:

    1 decennium geleden
  • EndofRainbow

    Ik ben het met Shadowlife eens, dat je er zelf depri van word. Er moet snel weer iets goeds gebeuren! :)

    1 decennium geleden
  • Square

    Nee hoor, alweer geen saai stukje. ^^
    Alleen wel zielig voor hen. Maar ik vraag me af, was Harold de enige terrorist? Dat verhaal dat hij heeft opgehangen was duidelijk gelogen, maar hij heeft toch zeker niet in zijn eentje de hele boot opgeblazen? En dat Dora, Thijs, Eva en Thomas de enigen zijn die het overleefd hebben (en Harold, natuurlijk) lijkt me ook sterk, eigenlijk. Hmm, verdacht.
    Maar, zoals ik al zei, ik moet morgen vroeg op. Dus ga jij maar gewoon heel snel verder, dan heb ik morgenavond misschien nog wat te lezen. :'D

    1 decennium geleden
  • Shadowlife

    als je dit zo leest wordt je zelf nog depressief xD Hopelijk ontsnapt die Harold niet meer... en worden ze wat vrolijker ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen