Foto bij 114. I will  be the one who catches all your tears.

Mededeling : Ik wil even al mijn trouwe lezers bedanken. ^^ Het is leuk hoe jullie je inleven in het verhaal! ;D En sinds ik weer volop aan het schrijven ben, heb ik weer wat abo's bij! ^^ Bedankt allemaal! ;D

Zonder verder nog iets te zeggen liep Bill naar me toe. Ik volgde hem met mijn ogen. Hij hurkte zich neer naast me en wreef met zijn hand over mijn rug terwijl hij een kusje in mijn nek gaf. “ Ik zie je graag.” Fluisterde hij in mijn oor. “ Ik kan het je niet genoeg zeggen.” En terug gaf hij me een kusje. Ik voelde dat ik rood werd. ik vond het altijd zo lief als hij die dingen zei. Bill rechte zich even op en nam de sproeier. “ Ik zal de shampoo uit je haar wassen.” Deelde hij mee. Ik boog zonder enige tegenspraak mijn hoofd naar achter en voelde de warme straal water over mijn hoofd vloeien en Bill zijn hand die door mijn haren wreef.

Toen al de shampoo uit mijn haar was legde Bill de sproeier terug. “ Mag ik erbij komen?” vroeg hij plots. Ik keek in zijn ogen en zag dat er weer lichtjes in brandde. “ Natuurlijk.” Zei ik lief. Bill grijnsde en begon zich uit te kleden. Wat beschaamd en onwennig zat ik in het water. Ik durfde Bill niet echt aankijken toen hij zich uitkleedde. Toen hij in het bad kwam zitten durfde ik hem wel weer aankijken. Hij lachte zijn tanden bloot naar me en kwam naast me zitten. “ Ik moet toegeven,” begon hij “ Tom had gelijk over dat 2 persoonsbad. Het ging inderdaad vroeg of laat van pas komen.” ik schudde lachend mijn hoofd :“ Typisch Tom.” Bill grijnsde. “ Ik zal de bubbels aanzetten.” Zei hij en hij drukte op het knopje naast hem aan de rand van het bad en meteen veranderde het bad in een soort van jacuzzi. Ik liet me terug onderuitglijden en voelde hoe Bill zijn arm achter me legde. “ Ik ben blij dat je bij me bent.” Fluisterde hij in mijn oor. Hij kon toch zo romantisch zijn op zo’n simpele manier, bedacht ik me. Hij was echt de jongen waar ik de rest van mijn leven mee wilde delen. Bill kwam dichter zitten en legde zijn hoofd tussen mijn hals en schouder. Ik genoot terug van zijn aanraking. “ Blijf je niet slapen deze avond?” vroeg hij plots. Ik dacht even na. Ik zou doodgraag terug blijven slapen maar … “ Sorry, liefje. Maar het zal niet gaan. Mijn ouders gaan dit niet tof vinden en straks hebben ze door dat we een relatie hebben, en dat wil ik nog even geheim houden.” Ik beet op mijn onderlip. Bill rechte zijn hoofd op en keek me sip aan. “ Toe nou.” Zei hij. “ Neen, echt niet.” Zei ik zonder hem aan te kijken. ik voelde hoe Bill zijn hand op mijn onderbuik legde. “ Wanneer kan je dan wel?” vroeg hij met puppyoogjes. Ik dacht even na en plots schoot het me te binnen. “ Ergens volgende week.” Zei ik. Terug zag ik hoop in Bill zijn ogen. “ Ja, mijn ouders gaan dan op reis voor een paar dagen. Dan kan ik hier blijven, dan weten ze van niks. Ze zullen denken dat ik gewoon thuis ben.” Er verscheen een schijnheilig lachje op mijn gezicht. “ Super.” Zei Bill en hij gaf me een kus op de mond. Ik voelde hoe hij plots mijn lippen probeerde open te drukken met zijn tong. Ik liet hem doen en opende mijn mond waarna zijn tong kennis maakte met de mijne. Ik ging dichter tegen Bill zitten en voelde hoe zijn naakte borstkas mijn naakte bovenlichaam aanraakte en kreeg kippenvel van genot.

Reageer (9)

  • Inviolable

    Super schattig <3

    Ga je snel verder :3?
    xx

    1 decennium geleden
  • Hoping

    lief schattig en meer en ik wil meer snel!!!!(H)(K)(doeg)

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Ze zijn echt schattig samen :3
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • MrsGrey

    oeehhhhh sexyhexy xD
    snel verduuhrrrrrr(flower)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen