Foto bij #4

All day.

Molly POV :

Ik vroeg aan mijn moeder of ik de buurt mocht verkennen, ze zei dat ik in het hotel moest blijven. Ik vond het goed en pakte een tasje deed mijn portemonee erin, pasje van de kamer, en mijn black berry.
Ik liep de deur uit en liep richting het zwembad. Toen ik langs kamer 146 liep hoorde ik iemand zeggen. Cody ga je in deze pose staan, ik dacht zal het DE Cody Simpson zijn? Mijn gedachte viel weg en liep richting het zwembad. Pff wat was het heet.
Ik ging een parasol halen en handdoek, ik ging zette de parasol op en ging in de stoel liggen luisterend naar de muziek van Cody Simpson viel ik langzaam in slaap...

Ik voelde dat mijn bb opeens bibberde en werd wakker. Omg is het al zo laat ik moet snel naar mijn kamer. Zo snel ik kon rende ik naar onze kamer. Toen ik daar was, vroeg mijn moeder waarom ik zo lang wegbleef.
Ik zei dat ik in slaap gevallen was toen ik onder de parasol lag. Ze moest lachten en ze zei dat we ergens uit eten gingen, het was ondertussen al half 5...
We gingen naar beneden om te vragen of we wat foldertjes mochten om te kijken wat er allemaal in de buurt was...
Ik zag natuurlijk weer de mac maar dat vond mijn moeder niet zo;n goed idee. Ze zei dat we als eerste in het hotel konden eten en dat vond ik een goed idee, we deden andere kleding aan en liepen richting het restaurant.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen