Foto bij #3

In het vliegtuig...
Molly POV :
Mom hoe lang duurt het nog voordat we er zijn?
Want ik wil zo graag naar onze kamer, kind maak je toch niet zo druk het is maar een vakantie daar is toch niet zo special?
NOU DEZE WEL WANT CODY SIMPSON ZIT IN HET ZELFDE HOTEL ALS ONS.
Ach jeetje toch je hebt toch zo weinig kans om iets te vragen, hij heeft het toch zo druk schat. Maam mij ziet tie heus wel staan zij ik arogant. Nou dan kun je zeker wel door dromen zij mijn moeder. er achteraan zei ik nog zacht ...doe ik ook...
2 uur later...
WELCOME TO THE AIRPORT OF AUSTRALIA.Molly wake up we zijn er. Ik sprong om hoog en rende naar buiten. Molly wacht zij mijn moeder. Ik wachte en toen ze er was pakte we onze koffers en reden we met een taxi naar onze hotel.
De chauffeur pakte onze koffers uit de auto en een man legde onze koffers op een gouden kar. Welkom in het australiahotel. Zoals jullie weten is Cody Simpson hier in het hotel en wil hier zijn videoclip opnemen. zei hij tegen mij. Enn hij heeft nog een paar mensen nodig voor zijn videoclip, meid als je zin hebt om daar aan mee te doen kun je morgen om 14.00 uur in kamer 125 wachten Mensen gaan je dan beoordelen en vragen om iets te dansen. OMG dat wil ik zoooo graag het allerliefst niks anders. Nou dan zie ik je morgen om 14.00 uur in kamer 125. Yes ofcourse.
Ik kon aan niks anders denken dan een date met Cody, ik liep naar onze kamer en ging op bed liggen dromen over Cody.
Daar lagen onze eigen pasjes :
Deze was van mij....
______________________________________________


Name : Molly
Age : 13
Hotel: Australia hotel
Room : 149
days : 25
_______________________________________________

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen