Hailey Kush.

Glimlachend fiets ik over de straat heen, en bekijk de huizen die ik langs fiets. Allemaal simpele gordijnen, wat bloemetjes hier en daar, en een paar mooie bankjes waar oude stelletjes op te vinden zijn. Grijnzend kijk ik weer voor me uit, en zie dat de supermarkt al dichterbij komt. De grote letters voor op het gebouw doen me glimlachen, en vrolijk stap ik van mijn fiets af. Ik zet hem neer in de fietsenstalling, en draai hem op slot, om daarna de sleutel in mijn zak te steken. Met simpele passen loop ik naar de ingang deur, en zie ze openen als ik er voorsta, waardoor ik meteen door kan stappen naar binnen toe. Ik haal het briefje uit mijn broekzak, en bewonder de tekst die te vinden is op het blaadje. 1 pak melk, en 1 pak suiker. Zo simpel is dat. Met een glimlach loop ik naar de zuivelproducten, en zie al snel het pak melk tevoorschijn komen. Het was akelig stil in de supermarkt, maar voor heel even vond ik dit eigenlijk wel fijn. De rust die ik nu had, had ik nooit ergens anders gehad hier in de buurt. Ik stop voorzichtig het pak melk onder mijn arm, om daarna op zoek te gaan naar de suiker. Mijn blik valt op een heel rek met allemaal verschillende soorten suiker, wat me toch wel in de war maakt. Ik bekijk de etiketten op de bordjes er onder, en pak uiteindelijk de suiker die er het lekkerste uit ziet, wat meteen ook de duurste is. Ik grinnik zachtjes in mezelf en draai me weer om. Een glimlach ontstaat op mijn gezicht als ik zie dat de chocolade repen voor mijn neus liggen, en ik meteen de neiging krijg om ze te pakken. Maar dan bedenk ik me dat ik niets meer mocht meenemen dan nodig was, alleen een pak melk en een pak suiker, zo simpel was dat. Ik zucht een beetje teleurgesteld, en loop dan toch naar de kassa met de best wel zware spullen. Ik leg ze neer op de toonbank, terwijl de vrouw achter de kassa me een warme glimlach toebrengt. ‘Dit word het?’, glimlacht ze en ik knik wat twijfelachtig. Als ik haar heb betaald, en mijn wisselgeld terug heb loop ik de winkel uit met de spullen in mijn handen. Ik stop de in mijn mandje voorop mijn fiets, en haal hem van het slot af. Ik moest vandaag alleen nog wat standaard dingen doen, gelukkig niks bijzonders. Met een glimlach bekijk ik de zon die mijn huid verwarmt, en de stralen die schijnen op mijn haren. ‘Hello Beautiful day’, glimlach ik en stap op mijn fiets, met de spullen voorin de mand.
----
Dat van dat omkomen, en toch nog leven was echt dom hahaha x'd maar ik ben blond, dus dan mag dat :3 Kudo's? Abo's? Verbeteringen? Reacties? :')

Reageer (11)

  • February

    echt stom dat ik die film niet heb gezien, want ik begrijp het nu niet echt. maar dat zal vast nog wel komen... XDD snel verderr. <3

    1 decennium geleden
  • Comfort

    Suuper!!

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • fanciful

    goed geschreven!
    heb een abo (:

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    haha leuk snelv verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen