Foto bij chapter 22: something is going to happen

I Like This photo xd
Links: Seppe rechts: Jonas

Make my Quiz!!! [url=http://www.quizlet.nl/quiz/356921/who-are-you-from-i-never-want-to-lose-more-embry-call/[/url]



De wolven verdwijnen naar het bos en even later komen er drie gewone mensen voor in de plaats. De voorste is duidelijk de leider en hij stelt zichzelf en de anderen voor: "Mijn naam is Tom, dit is Sam." Hij wijst naar de persoon rechts van hem. "En dit is Embry." We zeggen onze namen ook en Tom neemt ons onderzoekend op. "Jullie kunnen hier blijven, maar zorg ervoor dat niemand weet dat jullie hier zijn. Ook de plaatselijke vampiers niet."...

gwen pov

woensdag 25 februari

Liefste dagboek
Hoe begin je nu een dagboek?? swat, Embry had gezegd dat ik een dagboek moest bij houden voor als wij er niet meer zijn dat de mensen weten met wat ze te maken hebben. De Volturi heeft gisteren een heel gezin uitgemoordt en de mensen beginnen te vermoeden dat er vampiers bestaan. Als ze er achter komen wat Jonas en Seppe zijn lopen ze groot gevaar. Seppe heeft vertelt wat er met zijn vriendin gebeurd is. Ik begrijp hem wel dat hij wraak wil nemen, eigenlijk heeft hij dezelfde rede als ik heb. Veel valt er eigenlijk niet te schrijven en ik ga stoppen. Voor mr. Verlinden me betrapt.


Ik klap mijn dagboek toe en stop hem in mijn tas. Als de les om is loop ik naar de kantine en ga tussen Seppe en Jonas inzitten. Embry moest van Sam wachtlopen. Ze lopen nu dag en nacht wacht omdatde Volturi in het dorp is. "Volgens mij ga jij tijdens de laatste les in slaap vallen." fluisterd Jonas in mijn oor en ik kijk hem geschrokken aan. "Dan krijgen we les van de directeur omdat Mevr. Coenen er niet is." Seppe kijkt me grijnzend aan. "Dat heb je met wat je bent hé." Ik slaag hem op zijn arm en begin te eten. "Hey, Gwen. Sorry dat ik in het begin van het jaar zo idioot tegen je deed." Claire komt voor ons zitten en ik kijk haar aan. Naast me hoor ik Seppe sissen en weet ik dat er iets mis is. Maar Wat??

Reageer (1)

  • Pam

    SNeL VeRdeR_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen