De familie Cullen bestaat enkel uit 5 leden. Carlisle met zijn vrouw Esmé en hun drie zonen Jasper, Edward en Emmett. Alle alle mensne uit het stadje Forks denkt dat het hun zonen zijn maar in werkelijkheid zijn ze niet eens familie van elkaar, het is een vampierenfamilie. De jongens gaan naar school, en zitten alledrie in dezelfde klas. Op een dag komt er een nieuw meisje Kim naar Forks wonen. Wat gebeurt er dan?

Twilight<3



Hungry eyes
naam: Kim Brokebone
Leeftijd: 17jaar
Origie: Belg
Moedertaal: Nederlands en Engels
Woonplaats: Forks
Vriendje: Nop
Meer: Kim is een soort van nerd en heeft nooit veel vrienden gehad, ze heeft nog nooit een vriendje gehad. Ze moet naar Forks gaan wonen, ze gaat alleen daar wonen. Ze wilt zo ver van haar familie wonen, die mishandelde haar. Ze werd zelfs door haar ouders gepest en neergehaald

Het verhaal:
Ik doe mijn schriftje in mijn tas en loop daarna de deur uit. Ik loop langzaam naar school, het is nog een beetje donker. Ik woon vlak bij het bos, dicht bij chief Charlie en zijn dochter Bella. Bella had vroeger een relatie met een populiare jongen. Alle ze zegt dat zelf maar ze heeft hem gedumpt. Maar volgens de iedereen op school heeft zij achter hem gelopen maar hij had geen oog voor haar. Hij heet Edward. Hij heeft nog twee broers Emmett en Jasper. Ik zou ze vandaag voor het eerst zien, gisteren op mijn eerste schooldag waren ze er niet. Maar nu hoop ik wel. Ik hoorde van Angela, mijn enige vriendin dat ze perfect zijn. Ik loop de parking op. Er staat een zilvere volvo en een soort van hummer. Angela: Ze zijn er vandaag. Kijk ze staan daar. Ik kijk er heen , inderdaad ze zijn prachtig , perfect, adorable. Precies of die ene mijn gedachten hoort lacht hij even en vertelt hij iets tegen die twee andere en ze bekijken mij en lachen. Ik: Angela, ze gaan mij nooit zien staan, ik ben een nerd! Angela: Haha dan ben ik ook een nerd. Bella pestte mij samen met de andere vrienden van Angela , en Angela vond het niet passen en breekte met hun en werd bevriend met mij. We waren sinds dag 1 beste vriendinnen. Beide lachend liepen we binnen.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen