Foto bij hoofdstuk veertien.

Jullie weten het,
Hoofdstuk 14 = 14 kudo's.


het worden er steeds meer. (:

'Summer?!' Ik hoor hoe de voordeur dicht wordt gegooid en hoe Liv de trap op komt gestormd. Ik zit nog steeds achter de computer en klik gauw het mailtje van Querida weg. Ze stuurde me meteen alweer wat terug, en nadat ik het zo'n 5 keer had over gelezen, snapte ik nog steeds niet dat ze dat echt wilde!
'Wat heb je vandaag gedaan?' vraagt Liv terwijl ze de kamer binnenkomt en op haar bed gaat zitten. 'Niet veel..' zucht ik 'Ik heb wat gecomputerd en wat muziek geluisterd.' Liv knikt rustig en pakt haar mobiel uit haar broekzak. 'Ik heb trouwens een berichtje, die jij moet lezen.' zegt ze terwijl ze me het scherm van haar mobiel laat zien.


Vanmorgen las ik een berichtje van ene Querida Agrèda.
Het was op Summer's mail-account, maar ik wilde het toch graag zien. Want zo'n naam kom je niet vaak tegen, dus ik dacht dat het misschien een stalker was..
Ik heb gezien dat Summer heeft gereageerd en las dat die Querida haar tante is.
Wil jij dit Summer laten lezen, dan praten Summer en ik er straks over. Want ik vond het geen goed idee wat die 'tante' voorstelde. Ik hoop Summer ook niet..
x mama


Liv kijkt me vragend aan en ik begin met tegenzin te praten 'Querida is inderdaad mijn tante, tenminste dat zegt zij, en ik geloof dat opzich wel..' Ik stop even, want ik weet niet hoe ik het nu precies moet uitleggen 'Ze heeft me een paar dagen geleden een mail gestuurd. Ze vertelde toen dat ze de zus van mama is, maar dat zij ruzie hadden. En dat ik daardoor waarschijnlijk nooit iets van haar gehoord heb. Ik heb haar toen teruggestuurd dat ik haar graag wil leren kennen.' Ik kijk Liv aan en zie dat er nog steeds een vragende blik op haar gezicht ligt. 'Je weet niet eens zeker of het wel echt je tante is?' 'Nee, dat klopt.' zeg ik aarzelend. Ik weet nu zelf niet precies wat ik hierop moet antwoorden dus draai ik me weer naar de computer. 'Ik zal je de mailtjes laten lezen.' zeg ik.
Als Liv bij de laatste mail is die ik nog geen uur van te voren zelf voor de eerste keer las, schrikt ze op. 'WAT? Je gaat dat toch niet serieus doen, hè?'

Reageer (5)

  • SuperrCarrot

    :O
    *wil weten wat er in die mail staat*
    heeeeeel snel verder please!!!!
    *geeft een kuddo*

    xxx

    1 decennium geleden
  • loveer

    Verder!!(H)

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Nouhou, gemeen. Je moet verder gaan :P

    1 decennium geleden
  • Abduction

    Dat zie je in het volgende hfdst. (:

    1 decennium geleden
  • Pam

    Wat? Wat gaat ze doen?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen