'Samen met Yu'. Ik knik en leg mijn linker been over de rechter. 'Ja nou, dan moet het denk ik wel goed zijn. Dan moet ik alleen thuis nog alles in orde zien te krijgen, en even uitzoeken waar ik zolang mijn eigen spullen laat. O, en natuurlijk mijn appartement verkopen'. Zeg ik en zucht diep. Alleen al aan de gedachten krijg ik stress. 'O nee!' Schrik ik meteen op uit mijn gedachtes en zie Strify al naar mijn nek staren. 'Shit'. Mompel ik en leg mijn handen om mijn nek. 'Heb je stress?' 'Nou..Het zijn wel stressvlekken, maar stress heb ik niet echt. Het komt bij mij heel snel, ik hoef maar ergens aan te denken dat me veel moeite gaat kosten en tada ze zijn er weer'. Wanneer ik mijn handen weghaal haal ik opgelucht adem als Strify zegt dat het minder zichtbaar is. 'Strify heeft ze ook'. Ik lach. 'Dan weten we allebei hoe het is om aangestaard te worden'.

'Wat ga je straks eigenlijk doen?' Vraagt Rom3o aan mij die aan mijn rechterzijde loopt. 'Kijken of ik alvast iets kan regelen hier en thuis en dan morgen terug naar huis toe want ik zal wel al overladen zijn met berichten van mijn college. Ik denk wel dat ik geslaagd ben.' 'Goed, dan gaan we je eerst mee sleuren naar de pizzeria'. Grijnst Yu die aan mijn andere zijde loopt. 'Wil ik dan pizza?' Lach ik en gil licht wanneer ik ineens wordt opgetild door Yu en met me begint te rennen. De drie blonde jongens lachen ons na en versnellen hun passen ook.

Bij de pizzeria zet Yu me neer en ik haal diep adem. 'Zo, dankjewel Yu. Als dank mag je de helft van mijn pizza'. Grijns ik naar hem en duw de deur open. 'Naah, je moet wel zelf eten'. 'Doe ik ook, ik eet de helft'. Terwijl we aan een grote tafel in een hoek gaan zitten komen Rom3o, Kiro, Shin en Strify snel genoeg naar binnen en komen erbij zitten. 'Zo, en nu heb je zeker honger?' Grijnst Strify naar me. 'Yu eerder, hij wilt de helft van mijn pizza zei hij'. 'Hè! Dat is wat jij zei!' We lachen en ik ontvang een prik van Yu in mijn zijde. 'Nah! Kiro, Strify, ik kom tussen jullie in zitten'. Lach ik en wurm me over Yu heen die me op een lachwekkende manier probeert tegen te houden. 'Zo, niet getreurd Yu..Ik houd nog van je hoor'. Plaag ik hem terug en neem de menukaart aan die wordt aangeboden. 'Eigenlijk hoef ik niet te kijken..Ik kies Hawaï'.

Reageer (3)

  • Nikki4ever

    Snel verder!

    Geniaal verhaal!

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    MIJN YU~!<3
    -bespringt opnieuw-
    MIJN MIJN MIJN MIJN XD
    -bestempelt hem-
    MIJN!
    XD
    Wahahahaha XD
    Ik vind Yu leuk :3
    YAAAAY NEXT~!<3

    1 decennium geleden
  • NoBoundaries

    Snel verder!<33.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen