Foto bij [5.4] The power of chocolate

Ik loop snel de deur uit en ga naar het park toe. Daar ga ik naar het gebouwtje waar ik meestal naartoe ga als mijn moeder deze dingen weer doet. Snel doe ik jurk uit en verwissel mijn ballerina's voor de kisten. Ik schud mijn haar los en doe de diadeem in mijn tas samen met de jurk en de ballerina's. Snel pak ik nog mijn zwarte oogpotlood en maak een zwart randje om mijn oog. Ik pak mijn ringen uit mijn zwarte tas en doe ze om m'n vingers. Nu nog naar Nick's huis zonder dat mijn moeder me ziet. Relaxt loop ik naar Nick's huis. Ik voel me zoveel beter met m'n eigen kleding aan. Ik druk op de deurbel en Denise doet de deur open. 'Hoi meis.' Ze geeft me een knuffel. 'Wat zie je er leuk uit!' 'Dank u.' Er verschijnt een brede glimlach op mijn mond, was mijn moeder maar zo.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Amalakadama

    haha bijna net zo als ongesteld zijn xD! KLOPT!!
    ik eet ook altijd choclade reep hahaha helpt wel :P
    tegenwoordig ben ik alleen maar vrolijk als ik het ben!
    xx, ( echt leuke story)

    1 decennium geleden
  • Salute

    Arme Joe
    Snel verder <3333

    1 decennium geleden
  • oomsjes16

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Haha,

    ik had zoon trek in chocolade vandaag, maar we hadden niks,

    ging ik naar een verjaadag van iemand had die chocolade, en tja ik heb me dus helemaal vol gepropt en ik kan niet tegen een ding dat soms in die chocolade en heeeel veeeeeel andere dingen zit niet tegen en nu ben ik heeeel erg misselijk :/

    anyway

    snel weer verder <9999

    1 decennium geleden
  • Strawberrier

    haha, leuk...
    en goed bedacht
    snel verder <3
    xx. (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen