Foto bij With pleasure ~ CB - 11

Jullie kennen ze wel wha?:3
zo niet:
Shin-Yu-Strify-Rom3o-Kiro

'Good morning! Okay, I'll wake up the others. Give us 'till half past ten. See you there.' Lees ik het bericht en glimlach, hopelijk zouden de anderen het niet erg vinden. Dat zou dus nog een half uur zijn. Snel neem ik een slok water en start de auto dan weer.

Met een omweg, die lang genoeg duurt, rijd ik naar de muziekstudio waar ik iets voor half elf aankom. Ik trek de sleutel uit het contact grijp mijn tas mee en stap uit. Misschien waren ze er wel al. Zonder aarzeling, maar wel met spanning, loop ik naar de grote deur en loop er naar binnen. Ik kom uit in een grote hal waar bankjes staan en een balie is. Snel blik ik op mijn mobiel die 25 minuten voor elven aangeeft. Zou ik ernaar vragen? Net wanneer ik ernaar toe wil lopen vangen mijn oren voetstappen op. Vijf mannen lopen naar binnen toe en zijn in gesprek. Als ik de voorste niet had herkend van de foto die ik thuis had gezien, had ik niet geweten dat deze mannen de mensen zouden zijn waar ik waarschijnlijk voor zou gaan werken. 'Hey.' Breng ik uit en kan mezelf wel meteen voor mijn kop slaan. Het groepje valt stil en de voorste komt op me afgelopen. 'Hey. Amilia?' Ik knik met een glimlach en merk dat we dezelfde lengte hebben, al heb ik mijn hakken aan. 'Yes, that's me. And you are Jack E. Strify.' Zeg ik met een grijns en hoor de andere mannen grinniken. 'Yep, but call me Strify, just Strify.' Ik knik en stel me voor aan de andere mannen terwijl we door de lange gang heen lopen. Kiro, de kleinste van de mannen, speelde de bass -en was waarschijnlijk langer dan mij. Rom3o, de man met het zwarte haar, was naar mijn mening breder dan de andere en speelde keyboard. Yu, de man met de meeste piercings en rood/zwart haar, was de gitarist. Shin, ik neem aan de langste, met blond haar speelde de drums. 'Wat is hij schattig' Schiet de gedachte door mijn hoofd. En Strify, hij was de zanger van de band.

In een grote kamer aangekomen kijk ik rond en zie allemaal visagie spullen, kleding, fotocamera's..Gewoon alles dat je eigenlijk wel bij een band zou moeten verwachten.

Reageer (2)

  • Nikki4ever

    Wat voor een werk heeft ze nou?

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    YU~~!!!!!<333
    -bespringt-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen