Al snel krijg ik een sms terug waarin ik word gedwongen om binnen anderhalf uur ergens te overnachten. 'I will call you in just half an hour to make sure that you stay somewhere!' Ik lach zachtjes en pak de afslag die de oude TomTom aan geeft. 'Laat hem maar bellen.' Grijns ik en werp een blik op de klok. Half 3 geeft het ding aan. Dus ik ben al drie uur onderweg. Misschien kan ik beter stoppen met rijden, en slapen en vroeg in de ochtend verder rijden. En als ik dan nog op tijd zou zijn zou ik me bij een tankstation wel kunnen omkleden.

Toch rijd ik nog anderhalf uur verder en stop op de parkeerplaats van een hotel in Helmstedt. En inderdaad ik word gebeld. 'Guten Abend, Gute Nacht.' Zeg ik zacht lachend wanneer ik opneem en hoor de persoon aan de andere kant ook zacht lachen. 'Sie sprechen Deutsch?' Vraagt de persoon verbaasd en ik knik zacht lachend, maar besef me dat hij dat niet kan zien. 'Ja, aber nicht so gut.' 'Ah, okay. Then we will speak English. Have you found a place to stay? And where are you now?' 'A lot of questions, isn't it?' 'Should you say..' Ik lach en maak het kleine lampje in de auto aan. 'Well, I'm now in..erhm, in Helmstedt, and yes I have found a place to stay.' 'What are you? A speed demon?' Weer lach ik en antwoord ja. 'I always drive fast, text with my, I hope, new boss while driving. Oh, and I eat while driving.' Dit keer lachte de persoon aan de andere kant. 'Naughty girl. You should go to sleep now, I would like to see a fresh and well awake young lady tomorrow.' 'Yes sir, but only if you promise to go to sleep to.' Samen grinniken we en hangen dan op. Ik draai mijn stoel naar achteren en maak mijn riem los. Van de achterbank haal ik een fleece deken die ik over me heen leg. Voor ik in slaap val denk ik terug aan de stem, de stem was kalm en mooi.

Ik hoop dat iedereen Engels/Duits kan? ^^ Mijn duits is wel goed..maar ik gebruik vaak de verkeerde naamvallen(lol) dus ik zal meer Engels dan Duits schrijven, al zal het Engels snel genoeg gewoon Nederlands worden;) So don't worry and leave a comment ='D

Reageer (2)

  • Nikki4ever

    Het lukt me wel om alles te begrijpen.

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Ik ben een pro in talen :Y)
    Hahaha dus niet, maar ik kan en ken het wel 8D
    BIJGELEZEN~!<3
    Dudette, ik ga Yu bespringen.
    Zo -plop- Ik spring je story in en neem Yu mee.
    Afgesproken?
    MOOI ZO!
    Lol, ik ben melig :3
    NEXT<3
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen