Al snel zit ik op de snelweg en geef plankgas, als gewoonlijk. Waarom eigenlijk? Schouderophalend schakel ik even en gas dan door. Soms komt er een verdwaalde auto op de andere weg helft voorbij, of een die me in haalt. Onder tussen heb ik de radio aan gezet en drink ik zo nu en dan van het flesje water dat ik vanochtend in de auto had gezet. In het handschoenkastje vind ik nog een appel die zacht is geworden, een Mars, strepsils en pepermuntjes. De appel gooi ik het raam uit en pak de Mars. Die zou wel energie geven. Met moeite weet ik mijn ogen van de achterkant af te houden, maar ik wist hoeveel kcal één reep bevatte, 268 kcal. Tijdens het rijden eet ik langzaam van mijn Mars terwijl ik nog wat harder ga rijden. Het korte deuntje van mijn mobiel laat me even naar de passagiersstoel kijken. Met de Mars in mijn mond pak ik mijn mobiel vast en open het berichtje. Wat ik nu deed was zo fout: 1. Snel rijden 2. Eten 3. Mobiel 4. Niet opletten. Ik bijt nog een stuk van de Mars af en leg deze dan op het dashboard neer. Met één hand houd ik het stuur vast terwijl ik met de ander de mobiel vast houd en op het stuur rust. Het sms'je bleek van de 'Jack E. Strify' te zijn.

'Hey, probably you are already asleep, but we have changed the argeed time. We expect you to be there at 1 o'clock. If you read this text..Good night :)
Jack E. Strify and the others


'Lol. En wie zijn "the others"?' Grijnzend sms ik terug dat ik nog niet slaap en dat ik dat waarschijnlijk pas heel laat doe omdat ik nu in de auto zit op weg naar hun toe. Snel voeg ik er ook nog aan toe dat ik erg nieuwsgierig ben naar hun, aangezien hij al geheimzinnig deed over die foto, en ze nu ook met meerderen blijken te zijn.

Reageer (1)

  • Nikki4ever

    Ze gaat Cinema Bizarre ontmoeten, jaloezie!!!

    Snel verder! (Ps. Alexandra Burke has overcome, wat ze ermee bedoelt, geen idee)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen