Wanneer het uiteindelijk tien uur 's avonds is en Maria al anderhalf uur weg ik krijg ik weer een mailtje, van een onbekend adres. Al snel is het duidelijk dat het om de 'Jack E. Strify' gaat.

'Is it possible for you to come over here, Berlin to be exactly? Where do you have to come from? Vluchtig lees ik al het andere door dat gegevens bevat en mail direct terug. Het kon me niet schelen dat ik bijna zes uur zou moeten rijden, ik had nog wel genoeg geld voor een kleine overnachting in een hotelletje.

Good evening,
Yes, it will be possible to come over to you. I live in Nijmegen, the Netherlands, so it takes about six hours to come to Berlin. Do you know if there is a cheap hotel around there, so I can stay? I think I won't be able to drive that much.


Even twijfel ik of ik er nog wat bij moet zetten, maar schrijf er dan gewoon maar groetjes en mijn naam onder. Het antwoord komt sneller dan ik had gedacht, maar het maakt me wel blij. Het gaf me eerder het idee dat ik aan het chatten was, dan dat ik nu eigenlijk, zojuist een baan heb gekregen. Oke, ik moet 'm in principe nog krijgen, maar à la.
Zachtjes lach ik om het antwoord, hoe verbaasd de persoon was dat ik er zover voor wilde rijden. Grinnikend schrijf ik terug dat ik de baan zeer graag wil en dan moet je er toch iets voor over hebben. Voor ik op verzenden klik, plak ik de link van een foto erbij met de tekst er langs: 'Is this you? Sorry I'm just so curious and found this picture on Google with the search term 'Jack E. Strify'.

Grinnikend zet ik mijn laptop weg en loop de keuken in om iets te drinken te pakken. Wat nou als hij het niet was? Hoe zou hij reageren? Misschien was hij het wel, maar wilt hij me voor de gek houden en zegt hij dat hij het niet is. Hoofdschuddend loop ik naar mijn kamer, met drinken in mijn hand, waar ik naar geschikte kleding zoek voor morgen. Uiteindelijk is dat een donkergrijze kokerrok, een witte blouse met rushes eraan en mijn Bordello Teeze 20 hakken.

Reageer (1)

  • Nikki4ever

    Prachtig!

    Snel verder (straks is dit verhaal al afgelopen en blijf ik maar met 'snel verder' reageren, haha lol!)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen