Zuchtend loop ik mijn appartement binnen en laat mijn schoudertas met een plof op de rond in de gang neer vallen. Ik trek mijn jas uit en hang deze op aan de kapstok. Mijn handen pakken de tas op en plaatsen deze op de tafel in de keuken. Uit de tas haal ik een half leeg gedronken flesje met water en mijn broodtrommel waar mijn middag eten nog in zit. Hoofdschuddend gooi ik het eten weg en spoel het flesje uit. 'Wat zullen we eens eten?' Mompel ik naar mezelf en kijk in de koelkast waar ik macaroni van gisteren zie staan. Ik plaats de macaroni in de magnetron en warm het op. Meteen daarna loop ik naar de woonkamer waar ik mijn laptop op schoot zet en het ding opstart. Eenmaal ik op internet kan hoor ik de magnetron piepen. Snel sta ik op en haal mijn eten uit de magnetron.

'Uhm..' Breng ik uit terwijl ik op Baanzoeker zit en staar even naar het scherm, maar begin me dan aan te melden. Ik vul extra informatie in en klik uiteindelijk op 'aanmelden'. Met een tevreden glimlach sta ik op, pak mijn bord op en loop de keuken weer in. Daar zet ik mijn bord weer in de magnetron en warm het eten weer op. Een bliepje van Hotmail weet mij net te bereiken en loop snel terug naar de laptop. Op Hotmail zie ik het mailtje staan van Baanzoeker, gewoon een stomme bevestiging mail.

Na nog gegeten te hebben, snel wat voor college gedaan te hebben en even tv gekeken te hebben besluit ik naar bed te gaan. Morgen weer een nieuwe routine dag, bah.

Reageer (1)

  • Nikki4ever

    Mooi! (Niet dat ze weinig geld heeft maar dat het verhaal mooi is!)

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen