Foto bij The Carrow Manor

En wat vinden jullie? * Wink *. Stoer hé? De dansende Voldermort hier boven.

Als ik en Hestia in de trein terug zitten, nemen Draco, Korzel, Kwast en Patty bij ons plaats in de coupé. We kletsen over van alles en nog wat. Draco was stil, eigenlijk een beetje overdreven stil… ‘Draco, waarom ben je nou zo stil?’ Vroeg ik opeens. ‘Uhhh… Nee niks,’ ‘Ik ben moe..’ Loog hij. Ik keek hem met mijn ja-vast-dat-meen-je-toch-niet gezicht aan. Hij wende mijn blik af en keek naar de deur van de coupé. Astoria sloeg net rustig de deur open, en nam plaats tussen Patty en Draco. Gevolgd door haar zus Daphne die zich tussen Patty en Astoria wurmde. ‘En hoe gaat het met je?’ Kirde Astoria en ging met haar hand door Draco’s haar. ‘Ehmm... Ja Goed.’ Zei hij en hij knikte hevig naar zijn vriendinnetje. Patty trok een smerig gezicht naar Korzel, Kwast en Hestia en mij. Ik trok een grimas en knip oogde naar Patty. Ze knipoogde licht terug, ze haalde haar stok ongezien uit haar gewaad en richt hem zachtjes op de rug. ‘Bibberkniebezwering!’ Fluisterde ze zó zacht dat niemand het hoorde, en ja hoor Astoria’s benen begonnen te bibberen. Iedereen lag dubbel, behalve Draco. Hij keek ons allen een voor een aan, en nam zijn staf. Hij richtte hem op Astoria en riep: ‘Finite Incatatem!’. De spreuk raakte de benen van Astoria en haar benen bibberden niet meer. Het gelach was over. Ik keek stil naar Astoria en Draco. Kil wende Draco zich naar Patty en keek haar ziedend aan. Patty draaide zich de rug naar Draco en begon met Daphne te fluisteren. Ik stootte Hestia aan en wees naar buiten, we waren er bijna.
Hestia, Draco, Astoria, Daphne en ik stonden voor de reuze villa deuren van mijn oom en tante. Met een grote zwiep van onze staf, en de deur ging open. Ik keek even de marmeren kamers binnen en stapte binnen, mijn uil zat in een kooi te roepen. Alecto en Amycus kwamen aanlopen, Amycus knikte kort. ‘Ach, ach, ach! Als we daar niet onze Hestia en Flora hebben!’ Riep Amycus geamuseerd. Alecto liep naast Amycus naar ons toe en ze zwiepte kort met haar toverstaf en de spullen waren weg. ‘Zo, die staan ook weer boven.’ Riep Alecto. ‘En daar hebben we Draco!’ Zei Amycus, ‘O en daar hebben we Daphne en Astoria.’. We liepen eerst de trap op Hestia en ik weer onze kamers en Draco een eigen, net zoals Astoria en haar zus. Ik liep meteen naar de kast en keek of er nog een goede jurk tussen hing. Ja hoor, de jurk van het ‘‘feestje’’ van Slakhoorn hing er nog. Hestia rukte dezelfde jurk uit de kast die ze óók aan had op het ‘‘Feestje’’ van Slakhoorn. ‘Wahaha!’ Grinnikte ik ‘Ook dezelfde jurk?’. Hestia knikte hevig en ik keek haar met een grimas aan. Er klonk geklop, de deur waaide met een zwiep van Hestia’s stok open en Astoria stond er met haar zus pal achter haar. ‘Leuke jurken.’ Zei ik een beetje vals, want ja, ik had eigenlijk een enorme hekel aan Astoria. ‘Eh… Dank je, of zo.’ Zei ze een beetje in de war. ‘We wouden kijken wat jullie aantrokken, en natuurlijk meiden onder elkaar.’ Zei Daphne. ‘Oké..’ zei ik en sloeg de kast deuren dicht.
Toen Hestia en ik de trap afliepen hoorde we een groot kabaal. Ik liep haastig met Hestia meesleurend naar de reuze eetzaal, alle Dooddoeners waren aanwezig. Bellatrix hief haar glas op en krijste blij wat. Haar ogen viel toen op ons, ‘ Daar heb je de nichtjes van de Carrows!’ Kirde ze met haar liefste stemmetje en ze sperde haar ogen. Hestia en ik namen plaats tussen Narcissa en Draco. Tegen over Narcissa zat Bellatrix. Aan de andere kant van Narcissa zat Lucius. Hij zat stil naar de gene tegenover hem te staren. 4 stoelen van Bellatrix veder op zaten Astoria en Daphne die samen druk aan het kletsen waren.
Alecto en Amycus zwiepten allebei met hun stok en er stond opeens eten en drinken op tafel. Ik greep meteen naar de pompoensap, ik was uitgedorst.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen