Foto bij #4 Slaapfeestje.

June POV.

Het was avond, iedereen vond het een leuk idee m een slaap feestje te houden. Na de mededeling zijn alle flessen drank opgegaan en de pizza's. Wij zijn allemaal goed aangeschoten, maar vooral April, die liet zich weer eens volledig gaan. We hebben net met veel moeite de luchtbedden opgeblazen en in een kring gelegd, met de rest van de spullen erbij.

April POV.

Ik heb net wat water gedronken, want ik was volledig van de kaart, maar nu gaat het wat beter en ik weet wat ik doe.
Carlos en Kendall hebben hun matrassen naast elkaar gelegd, zodat ik in het midden lig. Ik zie Kendall al hoopvol kijken, maar ik val plat op mijn buik op het matras en kijk geen van beide aan.
We waren een beetje aan het kletsen over wie bij wie op de kamer kwam te liggen, Kendall, James, Carlos en Logan op een kamer, Robert en Kellan op een kamer, Channing en William op een kamer en Taylor bij June. Na nog 2 uur te hebben geklets gaan we slapen, June was al in slaap gevallen in de armen van Taylor, wat er echt super schattig uit zag.
Ik wou dat ik ook zo kon liggen bij Kendall, zoals we vroeger altijd deden.
Ik keek op zij en keek recht in de trieste ogen van Kendall, opeens waren alle lichten uit, het was Carlos die dat deed.
Ik ga liggen op de dekens, plat op mijn buik, ik voel aan de linker kant een arm om me heen, Carlos, hij is er altijd voor me en ik had weer tranen in mijn ogen van Kendall's trieste ogen en Carlos had het door. Niet veel later hoorde ik van mijn linker kant zacht gesnurk, ik gaf Carlos een voorzichtig een kus op zijn voorhoofd en ik fluisterde 'slaap lekker'.
Na nog een paar uur sliep ik nog niet, ik dacht dat de rest wel sliep, maar nu van de rechter kant een stem.
'Hoe kan ik April terug krijgen, ik heb er zo erg spijt van, ik wou haar niet kwijt' het was Kendall.
Ik leg voorzichtig zijn arm weer terug en sta op en loop naar buiten, ga op een van de ligstoel zitten en kijk naar de sterren terwijl er weer tranen over mijn wangen lopen.
In mijn ooghoeken zie ik iemand in de deuropening staan, het is Kendall.
'De sterren zijn vanavond mooi hé' begon hij dan maar.
'Ja, prachtig'
'Je hoorde me net, is het niet'
'Ja ik hoorde je, het antwoord op je vraag zou ik niet weten, ik hou nog steeds heel veel van je, maar de pijn die je hebt bezorgd'
'April, het spijt me zo erg je wil niet weten hoeveel, ik wil je zo graag terug en als jij dat ook wil dan laat ik je nooit meer gaan' Hij is nu voor me geknield.
'Kendall, ik weet het niet, ik wil je heel graag terug, maar ik blijf die angst houden' ik keek naar de grond, maar niet voor lang, hij tilde met zijn duim en wijsvinger mijn hoofd omhoog, zodat ik hem wel moest aankijken.
'Alsjeblieft' hij kijkt met zijn betraande ogen aan, waarom twijfelde ik? Ik wil hem al zo lang terug. Ik kijk hem met een glimlach aan en kus hem een kus op zijn, die hij natuurlijk beantwoordt. Daarna vallen we samen op de ligstoelen , daar liggen we dan, zoenend onder de sterren hemel. We zoenen nog een tijdje door of onze levens er van af hangen, na onze laatste kus leg ik mijn hoofd op zijn borst en val in slaap.

Tijdsprong volgende ochtend.

Ik word wakker van pratende mensen om me heen, ik open mijn ogen ik zie dat ik gewoon op mijn luchtbed lig, zou het een droom zijn geweest.
Ik zie Kendall ook nergens, het gepraat komt vanuit de keuken, ik rek me uit en kijk mijn mobiel hoe laat het is en ik zie dat het al 1 uur 's middags is.
Ik loop de keuken in en ik zie dat de helft weg is, onder andere Kendall, maar June, Taylor, Logan en William zijn er nog.
'Goedemorgen, waar is de rest' vraag ik wanneer ik bij de rest ben aangekomen.
'Goedemorgen' zeiden ze in koor, het is Logan die antwoord op mijn vraag gaf.
'Ze zijn boodschappen doen, de koffie en het brood is op, ze zijn net weg'
'Nou dan ga ik me nu maar even omkleden'
'Ooh June zou ik misschien jou douche kunnen gebruiken om mij ook een beetje te kunnen opfrissen' vraagt Logan.
'Tuurlijk April wijst je de weg wel'
Als we boven zijn aangekomen, vraagt Logan iets wat ik niet zag aankomen.
'Ik werd gisteren om 4 uur wakker en de bedden van Kendall en jou waren leeg, wat is er gebeurt' Het eerste wat in me op kwam was dat het dus geen droom was.
'Nou kijk, ik kon niet slapen en toen hoorde ik Kendall in zich zelf praten, vragend hoe hij mij terug kon krijgen en toen ik naar buiten, hij volgde mij en smeekte mij om me terug te nemen en toen hebben we gezoent en ben ik op zijn borst in slaap gevallen zei ik een beetje blozend en twijfelend of het wel echt is gebeurt.
'Daarom was hij dus zo vrolijk vanochtend, wat geweldig, het koppel van Hollywood is weer bij elkaar' ik begon meteen weer te giechelen.
Verder wees ik Logan de badkamer en ging zelf ook douchen.



Reacties en Kudo's!!! (H)

Reageer (1)

  • xGadiot

    Whaha! Het koppel van Hollywood! Ik moet even kijken of ik de andere chapters wel gelezen heb.... Anders doe ik dat nu! Kendall is trouwens wel super lief!(H)(H)(H)
    Snel verder!(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen