Foto bij #3 Robert, Taylor en Kellan.

April POV.

Ik zag Kendall meteen jaloers kijken toen ik binnen kwam lopen met Carlos aan mijn zij, die nog steeds de arm om mij heen had. Nadat hij mijn betraande gezicht zag, zag ik hem meteen bezorgd kijken.
Mijn plan was om Kendall een paar dagen volledig te negeren, eens zien hoe hij dan reageert, waarschijnlijk houd ik het toch niet lang vol.
nadat June mij naar binnen zag komen, kwam ze meteen naar me toe lopen.
'Ah April, je bent er , ze zijn zo hot onze nieuwe gasten en je raad nooit wie het zijn' ze zei dat met bezorgde ogen en een fake lach.
We liepen de keuken in en daar staan 3 jongens met Logan en James te praten.
Natuurlijk herken ik ze, June en ik komen altijd op de premières van de twilight saga en nu wonen de hotste jongens van twilight in ons huis, Robert Pattinson, Taylor Lautner en Kellan Lutz.
'Hé jongens' zei ik met een fake glimlach.
'hé April' zeiden ze in koor met wel allemaal een blij gezicht.
'Wat super leuk dat jullie voor een tijdje bij ons komen wonen' Carlos moest me nu wel los laten, aangezien de jongens me een knuffel wilden geven.
Daarna pakte hij me meteen weer vast, Carlos was echt mijn beste vriend, daar kon niemand tussen komen.

Ik pakte een pakje sigaretten uit mijn broek zak en stak er een op, sommige volgde zoals, June, Kendall, Robert, Taylor en Carlos.
'Gaan jullie mee naar buiten het is prachtig weer' zonder op het antwoord te wachten liep ik al naar buiten, ga op een van de ligstoelen liggen en sluit mijn ogen en geniet van de zon.
Na een paar minuten open ik mijn ogen en kijk rond, bijna iedereen is buiten behalve June en Taylor.
June heeft al sinds de eerste première van twilight een oogje op Taylor. De gehele after-party hebben ze gedanst, het was in elk roddelblad terug te vinden.
'Wat zijn June en Taylor aan het doen' vraag ik in het algemeen.
'Die zijn cocktails aan het maken of daar iets van komt dat weet ik niet' zei Kellan half lachend.
'Laat die twee maar even alleen' zei Robert met een knipoog.
'Kun je je de eerste première van twilight nog herinneren' vroeg Kellan weer.
'Tuurlijk kan ik me dat nog herinneren, toen hebben Robert en ik nog gezoent' Robert begon te blozen en Kendall keek weer jaloers naar Robert.

Ondertussen in de keuken

June POV.

Omygosh, de jongen die ik al 3 jaar leuk vind woont nu bij mij in huis en staat met mij cocktails te maken.
Op moment is er een pijnlijke stilte.

Ik steek tijdens het maken van de cocktails nog een sigaret op en vraag aan hem of hij er ook een wil om de stilte te verbreken.
Hij pakte er een uit zonder iets te zeggen of mij aan te kijken.
Wanneer ik voor wat gezelligheid de radio aanzet, horen we het liedje waar wij onze eerste dans op hebben gedanst op de première.
Ik kijk geschrokken naar Taylor en kijkt terug, recht in mijn ogen.
'Mag ik deze dans van U' vraagt hij beleeft en net als hoe hij dat deed op de première. Hij steekt zijn hand uit en ik pak hem aan.
Hij legt mijn hand achterin zijn nek en de andere ook, hij legt zijn armen in mijn zij en we beginnen te schuifelen.
Dit kon voor mij wel eeuwen duren, volgens mij was dat ook zo, want we stonden daar heel lang, want we waren al 5 liedjes verder. Ik was in de 7e hemel.
Ik vergat alles om me heen.
Het 5e liedje was afgelopen en we bleven stil staan en ik keek hem recht in zijn ogen en hij ook in de mijne.
Onze hoofden kwamen steeds dichter bij elkaar en net toen we wouden gaan zoenen kwam Kellan binnen.
'Hé waar blijven die cocktails het bier ... ooh sorry, euhmm ik kom later wel terug'
'Nee maakt niet uit nu je er toch bent, kun je ze mee naar buiten nemen' ik loop weg uit Taylor's handen en ik zie hem nog boos kijken naar Kellan.
Ik duw Kellan een dienblad in zijn handen.
Taylor staat nog steeds op de plek waar ik hem heb achter gelaten, ik loop langs hem heen en geef hem gauw een kus op zijn mond.

Ik ren naar boven pak mijn bikini doen hem aan, net als een dun zomerjurkje en een pilotenbril, doe mijn haar in een knotje en ren naar beneden. Gooi mijn jurk op de grond en doe mijn pilotenbril weer af en spring gillend in het water.
Als ik weer boven kom hoor ik verschillende mensen lachen maar sommige zie ik ook niet meer, April, Taylor, Kendall, Carlos en Kellan.
Ik kijk beter en zie 2 nieuwe gezichten, spring uit het water en doe mijn jurkje weer aan.
'Ooh haha, de laatste gasten' zeg ik blozend.
'Haha, leuke entree, ik ben Channing' zegt een grote kale gespierde knappe jongen.
'Inderdaad, sorry dat we zo laat zijn, ik ben William' net voor dat ik wat wil zeggen, komt April gillend aanrennen, gevolgd door Kendall, Carlos, Kellan en Taylor komt naast me staan en slaat de arm om me heen.
'Welkom, ik ben June, dat gillende meisje was April, dit zijn Taylor, Robert, Kellan, James, Kendall, Carlos en Logan' ik wijs ze allemaal stuk voor stuk aan.
'Omdat wij pas vanochtend pas te horen hebben gekregen dat jullie zouden komen, hebben we geen tijd gehad om jullie kamers in te richten. Zijn we van plan om een ...' zei ik nu in het algemeen, maar voor dat ik mijn zin kon afmaken, gilde April er door heen.
'Slaap feestje te geven voor een avond of 2'

Reageer (2)

  • 1DTimberlake

    channing is niet kaaal :P hahaha 'kaal' XD

    1 decennium geleden
  • xGadiot

    Toch vind ik het zielig voor Kendall!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen