Foto bij Korte samenvatting.

Voor de crash had ik hier 2 hoofdstukken staan, dat ga ik het niet volledig opnieuw typen, daar ben ik veels te lui voor. Ik ben wel zo slim geweest om te vergeten mijn hoofdstukken niet op te slaan in een word bestand. Nou ja, ik geef hierbij een een uitgebreide samenvatting van wat er is gebeurt.

's Ochtends word June gebeld door de assistente van haar vader, Laura, zij verteld dat haar vader een film gaat regisseren, met alleen maar jongens, alleen doordat het hotel problemen heeft waar de jongens zouden gaan verblijven, moeten de jongens voor een onbepaalde tijd bij April en haar overnachten.

Wanneer June merkt dat ze nog 2 uur hebben voordat de eerste gasten komen, belt ze meteen een schoonmaakbedrijf en gaan zij samen met April boodschappen, doordat ze geen tijd hebben gehad om de kamers in te richten, komen ze samen op het idee om een slaap feestje te geven.

De eerste gasten zijn de bandleden van Big Time Rush, kendall, James, Logan en Carlos. Wanneer April Kendall ziet (haar ex) slaat ze hem vol in zijn gezicht en rent huilend naar buiten, Carlos volgt haar om haar te troosten, dat doet hij door haar beter uit te leggen waarom Kendall het nog steeds niet heeft uitgemaakt.
Hij heeft het uitgemaakt, omdat hij zijn laatste familielid is verloren, zijn zus, hij wou April niet met zijn pijn opzadelen.

Carlos helpt April overeind en samen lopen ze naar binnen. Carlos slaat een arm om haar heen om haar te steunen.

Voor mensen die dit al kennen en dus hebben gelezen, meld het ff als ik iets belangrijks ben vergeten.

Reageer (1)

  • xGadiot

    Aaaw zielig voor Kendall!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen