Foto bij 105. Goedemorgen, schatje.

Ik werd wakker door Bill die zich omdraaide. Ik keek op de wekker en zag dat het iets na negen was. Kleine straaltjes zon gleden onder het gordijn naar binnen. Toen ik mijn hoofd draaide zag ik dat Bill nog lag te slapen. Hij leek net een engel. Vredig gingen de witte lakens op en neer door zijn ademhaling. Ik snoof eens gelukkig door mijn neus en dacht aan gisterenavond. Ik had er geen spijt van, van het hele gebeuren. Bill was zo lief geweest en had me gerust gesteld. Het was rustgevend om Bill zijn ademhaling te horen in de stilte. Na nog wat naar Bill te hebben gestaard besloot ik om op te staan en mij te gaan douchen.

Een halfuurtje later was ik bezig de badkamer terug op orde te leggen toen er op de deur geklopt werd. “ Ja?” riep ik. De deur ging open en Tom kwam binnen gewandeld in zijn boxer. “ Je hoeft niet alles aan de kant te leggen hoor. Ik moet ook nog douchen.” Zei hij slaperig. “ Oh, oké dan.” Zei ik aarzelend. Het was even stil tussen ons. “ Gaat het al wat beter met je?” vroeg ik om de stilte te verbreken. Tom keek me schaapachtig aan en zei : “ Ja, hoor. Straks komt ze toch naar huis.” Er verscheen een glimlachje op zijn mond waardoor ik ook moest glimlachen. “ We kunnen deze avond eens langsgaan.” Zei ik en keek hem vrolijk aan. Tom knikte. “ Ik ga nu eerst Bill wakker maken.” “ Slaapt hij nog?” vroeg Tom verwondert. Ik knikte en liep met een scheef glimlachje de badkamer uit.

Op de toppen van mijn tenen liep ik Bill zijn slaapkamer binnen. Nog steeds lag hij te slapen. Voorzichtig opende ik de gordijnen en de zon scheen binnen. ik hoorde Bill eens grommen en hij trok de lakens boven zijn hoofd. Ik kroop via het voeteinde van het bed op Bill en ging op hem liggen. “ Goedemorgen schatje.” Fluisterde ik. “ Goedemorgen.” Hoorde ik hem van onder de lakens grommen. Ik rolde van Bill af zodat ik terug naast hem lag en trok de witte lakens van zijn hoofd. “ Ik zei : Goedemorgen schatje.” Lachte ik. Bill hief vliegensvlug zijn bovenlichaam op en kwam als wraakactie op me liggen. “ Goedemorgen liefje.” Zei hij ditmaal vrolijker. Ik zag terug die pretlichtjes in zijn ogen verschijnen. “ Ben je al lang wakker?” vroeg hij en gaf me een kus op mijn lippen. Ik keek even op de wekker en zei : “ Al bijna een uur.” “ En je maakt me niet wakker?” mompelde hij. Ik knikte van nee. “ Je moet maar durven.” Zei Bill en meteen erna kreeg ik een lading kusjes. “ Gelukkig dat ik je graag zie.” Zei hij nadat hij z’n laatste kusje had gegeven. Verliefd keek ik hem aan.

“ Ik ga me dan eens klaarmaken.” Mompelde Bill terwijl hij van me ging. “ Tom zit vast nog in de badkamer.” Melde ik hem. Bill zuchtte eens diep. “ Dan blijf ik nog even liggen.” Ik grijnsde toen hij dat zei. “ Als je nu toch blijft liggen, ga ik naar beneden en maak een ontbijtje klaar?” stelde ik voor. “ Je bent zo ontzettend lief.” Zei Bill. ik keek hem glimlachend aan en gaf hem een kusje. “ Niet weglopen,hé.” Zei ik lachend toen ik de deur uitging. “ Nee, hoor. Ik wacht hier braaf op je.” Lachte Bill. hoofdschuddend en lachend liep ik de trap af naar de keuken.

Reageer (4)

  • Inviolable

    Hahaha lieeef :3

    snel verder (:
    xxx

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Aaahw lieef :3
    Haha ik wil ook wel een lading kusjes van Bill als straf! :"D
    Snel verder! <33

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Cutee!!
    Klein vraagje, wanneer gaat Bill Maaike "In your shadow I can shine" laten zien/horen? Ben best benieuwd naar haar reactie dan :D
    Snel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • xHOBBIT

    Verder gaan lieve schat! ; )
    Hij is echt mooi!
    en ik ben blij dat er eindelijk weer nieuwe deeltjes komen, na al je werk van de hoofdstukken terug zoeken =)
    En btw, wordt maar snel beter eh! ; )
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen