Foto bij hoofdstuk één.

Ik zit samen met mijn moeder op de bank en we kijken naar onze favoriete film. Ik neem een slok van mijn cola en kijk lachend naar mijn moeder die met tranen in haar ogen zit te kijken. We hebben deze film al duizenden keren gezien, maar telkens moet ze weer huilen als ze merkt dat de liefde tussen de twee hoofdpersonen voorbij is. Ik richt mijn aandacht weer op de film en probeer er weer een beetje in te komen.

Als de film uiteindelijk is afgelopen sta ik op en loop naar de keuken. Ik zet mijn lege glas op de keukentafel en geef mijn moeder een snelle nachtkus. Ik loop traag de trap op en glip de badkamer binnen. Als ik me heb uitgekleed en de douche een beetje is warmgedraaid, stap ik onder de warme straal en laat mijn gedachten vrij.
Nadat ik me heb afgedroogd en heb aangekleed stap ik mijn bed in en stop mijn oordopjes van mijn telefoon in mijn oren. Ik neurie zachtjes met de liedjes mee en val in een droomloze slaap.
Mijn moeder moet mijn muziek uit hebben gezet, want als ik s'morgens wakker word van mijn wekker, liggen mijn oordopjes op mijn bureau. Ik sluit nog even rustig mijn ogen en voordat ik het weet lig ik alweer in dromenland..

'Summer!' Ik schrik wakker van mijn moeder's stem. 'Zou je niet eens naar beneden komen?' Ik kijk met slaperige ogen op de wekker en schiet dan overeind. Ik moet over een halfuur al op school zijn!
Ik pak de eerste de beste trui die ik zie uit mijn kast en grijp er snel mijn favoriete spijkerbroek bij. Ik kam door mijn haren en smeer wat mascara op mijn wimpers. Dan ren ik de trap af en zie op de klok dat het inmiddels al 5 voor 8 is. 'Zal ik je even snel naar school brengen, voor deze ene keer?' Hoor ik mijn moeder vragen. Ik zucht opgelucht 'Ja, graag..' Dan kom ik tenminste op tijd, denk ik bij mezelf. 'Nou, opschieten dan. Eet je ontbijt maar in de auto op.' zegt ze terwijl ze haar hoofd om het hoekje van de keukendeur steekt. Ik pak snel mijn brood van de tafel - mijn moeder had het al klaargelegd - en loop naar de kapstok om mijn jas te pakken.

Reageer (8)

  • Porhilda

    Het is echt nicee chicky! ;D

    1 decennium geleden
  • Abduction

    Oke, ik zal er op letten.
    Je bent al de tweede die het zegt.
    (A)

    kudo's en Abo's.

    1 decennium geleden
  • Peppin

    het is een leuk verhaal(; echt hoor ik vind het alleen dat je heel veel dingen beschrijfd, het is wel leuk maar het wordt wel saai na een tijdje (; maar voor de rest leuk verhaal ! (flower)

    1 decennium geleden
  • Abduction

    Dankje,
    wil je abo nemen?
    (A)

    1 decennium geleden
  • blauwmonster

    leuk verhaal!!
    ik heb een kubo gegeven!
    Die tip van Kisses is wel heel goed, ik moet dat denk ik ook in mijn verhaal gaan gebruiken.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen