"DOOD ZE NIET!ALSJEBLIEFT, IK ZAL DOEN WAT JE OOK MAAR WENST, ZOLANG JE ZE MAAR LAAT GAAN!ALSJEBLIEFT, LAAT ZE GAAAAN!" Riep een jong donkerharig meisje, huilend en schreeuwend naar de zwarte schaduw voor haar. Het was een man, dat kon ze zien door zijn lange en gespierde lichaam. Vanwege de gedimde kamer, veroorzaakt door de duisternis, was ze niet in staat om zijn gezicht te zien. Afgaande op de structuur van zijn haar, moest het ook tamelijk donker zijn. Behalve dat, was het stekelig en wild. Ze kon zijn ogen niet zien, noch in staat om de verschijning van de man te zien die zomaar even haar geliefde ouders voor haar ogen vermoordde.

De lichamen vielen op de grond.Bloed liep uit over de vloer, tussen de houten groeven weglopende, waarschijnlijk nu al druppelende naar de kelder hieronder.

De donkere ogen van het jonge meisje stonden wijd open. Ze trilde ongecontroleerd, terwijl ze zichzelf naar de grond liet zakken, wanneer de man op haar afloopt. Ze probeerde opnieuw om op te staan, maar ze was niet in staat om dat te doen. Ze probeerde om naar achteren te kruipen en het had gewerkt tot ze met haar rug tegen een muur aandrukte. Ze trok haar benen naar haar buik, in een poging om zichzelf te beschermen tegen de man die naar voren liep naar de deur en de kamer verliet, in schril contrast met wat ze dacht: dat hij haar misschien ook zou vermoorden.

Maar hij liep gewoon de kamer uit. Haar ogen waren nog steeds aan het staren naar de dode lichamen wanneer hij de deur opende, de gang opliep en de deur zacht achter zich dicht trok. Alsof de vrede bewaard moest blijven waar het achter gelaten was. Haar hele kindertijd was voorbij toen. Op een leeftijd van vijf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen