Hello, everybody again!
Van al mijn ingeactiveerde hoofdstukken bij dit verhaal die ik al had geschreven, is dit en één andere de enige die ik heb terug kunnen vinden. Voordat Quizlet namelijk crashte, had ik enorm ver vooruitgeschreven en ik was van plan per dag een stukje online te zetten- maar natuurlijk staat niets ervan in Word. In ieder geval: enjoy, al ben je eerst waarschijnlijk nog te veel bezig met je eigen stories.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Square

    Oei, gelukkig. Thijs heeft Eva gevonden! :'D
    En nou redt hij haar, en dan spoelen ze aan op een onbewoond eiland. :'D
    Ofzoiets. (:
    Ik weet eigenlijk niks meer te schrijven. :x Ik zal proberen de volgende keer weer een langer hoofdstuk te posten, maar ik ga nu even mijn huiswerk maken en mijn hoofdstukken terug proberen te vinden. (:
    Ik zie dat jij ze allemaal al hebt, goedzo. ^^

    1 decennium geleden
  • Square

    Ik heb nu eigenlijk geen tijd meer om te lezen, want het is al veel te laat, maar ik zal morgen zo snel mogelijk gaan lezen en een échte reactie plaatsen. :)
    Trouwens stom dat je al die hoofdstukken niet meer kunt vinden, ik heb idd ook al gemerkt dat het veel lastiger is om inactieve stukjes terug te vinden. O.o
    Succes!

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    OMG
    Ga snel verder want ik ben nu echt echt echt benieuwd hoe dit afloopt.
    En ja ik ben een beetje overenousjast zo schrijf je het niet nee -_- maarja dat word ik eenmaal van jou verhaal!
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Eén woord: Fabeltastisch. Jouw verhaal is zoooo leuk, ik kan wel tig woorden bedenken en dan zou het nog steeds neit genoeg zijn om dit verhaal te omschrijven. Thijs is gewoon geweldig, wat je misschien zelf ook wel weet ^^, Eva stelt denk ik jou voor, dus zij is zo ie zo lief en schattig. Ghaha. Ik heb duizenden ideeën in mijn hoofd hoe dit verhaal kan aflopen, en jij hebt al iets gelekt o: Maar toch kom ik niet verder D:
    Dus nu moet je snel verder gaan voordat ik denk dat de Dino's de wereld gaat overheersen en dat Dora de koningin wordt van het nieuwe tijdperk en dat Thijs met jou gaat trouwen en ik het bruidmeisje mag zijn...
    -vaag-

    1 decennium geleden
  • CareFree

    Oe nu moet je snel verder van mij. Ben eigenlijk benieuwd of alles gebeurt wat je me hebt verteld. Maar zelfs als dat niet gebeurt vind ik het een super verhaal. Eerst een hoofdstuk bij ons gezamelijk verhaal posten hoor. en een titelvoor mijn nieuwe verhaal bedenken. als ik het jong en allen ga noemen zijn er twee jongens uit mijn klas super blij want ze willen al dat ik mijn boek zo ga noemen. En nik luister nu jeroen van der boom. Echt ik vind dit een kut lied.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen