Foto bij 104. Gute Nacht prinzessin.

Bill gaf steeds kleine kusjes op mijn lippen. Ik genoot met volle teugen. “ Ik ben blij dat je terug naast me ligt.” Zei hij. Ik glimlachte en zei : “ Ik ook.” Ik voelde hoe Bill zijn hand op mijn zij legde en me streelde. Ik ging nog dichter tegen hem liggen. Ik lag met mijn oor tegen zijn borstkas en hoorde hoe zijn hart bonsde. Mijn hand gleed naar Bill zijn onderrug en bleef daar rusten. Ik draaide mijn hoofd terug een beetje naar hem en gaf hem een lange kus op zijn lippen. Bill beantwoorde die door met zijn tong langs mijn lippen te strijken waardoor ik mijn mond wat opendeed en onze tongen met elkaar kennis lieten maken. Ik voelde zijn tongpiercing langs mijn tong strelen en kreeg een huivering door mijn lichaam.

Ik voelde hoe plots Bill zijn hand meer en meer naar boven ging. Hij liet hem half op mijn borst rusten. “ Vind je het niet erg?” vroeg hij. “ Neen.” Zei ik terwijl ik zelf ook mijn hand meer naar onder bij Bill liet zaken. Bill kwam dichter met zijn hoofd en begon het bovenste van mijn borst te kussen terwijl zijn ene hand de sluiting van mijn bh zocht. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Ik voelde hij zijn aanrakingen tintelden op mijn huid. Ik raakte opgewonden van zijn bewegingen. Zelf liet ik ook mijn handen zijn lichaam verkennen. Bill zijn hand had de sluiting van mijn bh losgemaakt en ik voelde de bandjes naar beneden zakken. “ Ik zie je graag.” Zei hij tussen de kusjes door. “ Ik jou ook.” Zei ik terwijl mijn ademhaling sneller ging. Ondertussen zaten ik en Bill recht in bed. Mijn bh viel op mijn schoot en dat was het moment dat ik me wat onzekerder begon te voelen. Wilde ik dit wel? Dit zou mijn eerste keer zijn, ik was bang. Twijfelend zei ik Bill zijn naam. Hij keek op en stopte met me aan te raken. “ Oké, luister.” Zei ik aarzelend. Hij keek me aan met een smachtende blik. “ Ik wil dit wel, maar weet… Dit is de eerste keer voor mij.” mompelde ik. Bill knikte begrijpend. “ Oké, ik snap het. Ik zal voorzichtig zijn. En je hoeft je echt geen zorgen te maken.” Probeerde hij me gerust te stellen terwijl hij mijn hand vast nam en er ene kusje opgaf. Ik glimlachte en ging met mijn hoofd dichter naar de zijne en gaf hem een lange innige kus. Mijn handen gleden over Bill zijn buik en als ik aan de rand van zijn boxershort kwam, duwde ik die voorzichtig naar beneden. Ook Bill zijn handen verkenden mijn schaamstreek en ook hij duwde mijn slipje naar beneden.

Na al dat gefrutsel duwde Bill me zachtjes op bed. “ Niet bang zijn, oké?” zei hij toen hij vast wat angst in mijn ogen zag. Ik knikte. “ Je bent zo mooi.” Fluisterde hij. Terwijl hij me nog een tongzoen gaf voelde ik dat Bill langzaam in me gleed. Ik huiverde van genot en spanning. Hij deed het zo voorzichtig. Ik was zo blij dat hij rekening met me hield. Ik wist het zeker, hij was de ware voor mij.

Wat later plofte Bill uitgeput naast me neer. Hij streelde al mijn haar uit mijn gezicht. “ Ik zie je dood, maar dan ook doodgraag.” Mompelde hij terwijl er fonkelende lichtjes in zijn ogen dwarrelden. Ik glimlachte uitgeput en ging dichter tegen hem liggen. Hij sloeg zijn arm om me heen. Ik zuchtte eens diep. “ Ga maar slapen.” Zei Bill. ik knikte vermoeid en mompelde welterusten. “Gute Nacht prinzessin” hoorde ik Bill nog fluisteren.

Reageer (7)

  • IfYouWereGay

    snel verder^^

    1 decennium geleden
  • HuskyBunny

    Snel verdeeeer!!! ^^

    1 decennium geleden
  • xHOBBIT

    Ooooh, jullie zijn echt lief! ^^
    Snel verder gaan, lieverd! ; )
    And know, I'm always here ; )
    xx

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Aaahw wat lieef <3

    snel verder ;d
    xx

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Aahw lief :3
    Ze passen echt goed bij elkaar!
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen