Foto bij Can I Crash At Your Place For A While

Alesana <33
ja ik weet het zijn bijna allemaal foto's die ik al eens heb gebruikt maar weet ik veel welke foto bij welk hoofdstuk stond >.<
anyway Alesana is awesome (:

Later die avond kwam ik terug toe bij Chayenne thuis. Ze stond al van haar kamerraam naar buiten te staren en toen ze me zag, schoot ze als een pijl uit een boog naar beneden. Enkele tellen later vloog de deur open en sprong ze in mijn armen. Maar lachen of iets zeggen deed ze niet. Ze bleef gewoon in mijn armen liggen met haar hoofd op mijn schouder. Ik merkte dat er iets niet klopte en wou vragen wat er was, maar deed het niet. Ik was bang dat ze anders misschien een zware traanuitbarsting zou krijgen en ik wist dat het soms beter was haar gewoon te troosten dan echt te proberen helpen. Brandend van nieuwsgierigheid kon ik me toch niet meer bedwingen, ik wou weten wat haar zo ongelukkig maakte en vroeg dus toch wat er aan de hand was. ‘Mag ik een tijdje bij je intrekken?’ Vroeg ze snikkend. ‘Liefje, wat is er gebeurd?’ ‘Ik kreeg enorme ruzie met m’n zus omdat ze met mijn gsm aan het prutsen was en in mijn inbox keek waardoor ze onze sms’en zag en ik ben bang dat ze het aan mijn ouders gaat zeggen als wraakactie en ik ben echt zo bang voor hun reactie.’ Ratelde ze met tranen die over haar wangen stroomden. ‘Het is goed liefje, kom nu maar met me mee en dan halen we morgen als er niemand thuis is wat van je spullen op.’ Zachtjes drukte ik een kusje op haar wang waarna we naar mijn huis reden.

Toen we eindelijk in bed lagen, had geen van beide nog zin om te slapen. Maar om seks of zo te hebben, waren we ook niet echt in de mood. Beide enkel nog in een slip en bh, lagen we dicht tegen elkaar aan. ‘Ik heb het aan mijn moeder gevraagd en je mag een week blijven.’ ‘Een week? En wat moet ik dan?’ ‘Daarna kan je tijdelijk in het repetitiekot verblijven.’ ‘Uhu…’ Zuchtte ze. Ik zette me plots recht en Chayenne keek me verbaasd aan. ‘Wat is er?’ Vroeg ze. ‘Ik heb een geniaal idee.’ Zei ik breed lachend. ‘Zeg het dan.’ ‘Wel, aangezien ik nu m’n busje heb en het morgen met de jongens ga inrichten dacht ik; waarom gaan we niet samen met de band en een paar skatemates naar het buitenland op zoek naar skateparken en cafés om in op te treden. En dan ga jij mee en hoef je dus niet thuis te zijn.’ ‘We kunnen toch niet allemaal in je busje?’ ‘Shawn heeft er ook eentje.’ ‘In dat geval, me like.’ Zei ze lachend. Ik gaf Chayenne een klein kusje, zei dan: ‘Morgen stellen we het aan de rest voor.’ En kuste haar opnieuw. ‘Slapen we dan in het busje of in een hotel?’ ‘Een hotel natuurlijk, dan hebben we ten minste wat privacy.’ Fluisterde ik terwijl ik voorzichtig op haar kroop. Chayenne lachte breed. ‘Weet je, je hebt echt prachtige borsten.’ Fluisterde ik speels terwijl mijn handen langs de vorm van haar lichaam gleden. ‘You just want to get into my pants.’ Verweet ze me lachend. ‘That as well.’ Lachte ik terwijl ik zonder enige moeite haar bh losmaakte en met mijn hand langzaam naar beneden gleed richting haar broeksknoop. ‘No no no, not now. I don’t feel comfortable around here.’ ‘And why is that?’ Vroeg ik teleurgesteld. Ze legde haar hand op de mijne waardoor ze me belette om toch die knoop open te doen. ‘Je moeder, broer en/of zus kunnen hier elk moment binnenkomen.’ ‘We zullen ze wel horen komen op de trap hoor, maar als dat niet volstaat wil ik de deur wel op slot doen.’ Chayenne lachte. ‘Vanavond niet, als je braaf bent misschien morgen.’ Ik lachte breed waarna ik een klein kusje gaf. Ze deed haar bh weer aan en ik keek toe hoewel ik liever haar bh zou verstoppen zodat ze hem niet meer kon aandoen. Chayenne gaf me nog een heel klein kusje op mijn lippen en nestelde zich daarna in mijn armen.

Reageer (2)

  • TheyEchoMe

    oh btw, PLEASE ZET HET OP QUIZLET

    1 decennium geleden
  • TheyEchoMe

    Awwww, zooo schattig<333 & damnnn! dsat wil ik ook, gwn rondreizen(maar dan alleen op zoek naar cafe's(A))
    dezes story is echt awesum<33
    en die juliet simms, I know her, zij kan zooooooo mooooiii zingen, kzal is naar haar zelf kijken aangezien ze op die foto wel echt te cute is(A)
    snelverder(L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen