Grroom!!

klik op verzenden ^^

ONE DAY OR A NOTHER I WILL FIND YA I WILL GET YA GET YA GET YA
[flashback nina = 15 en tom = 16]
ff kort over nina en tom iets:
nina is een supaaaaah populaire meisje op school iedereen mag haar op paar losers na.
ze heeft nog steeds de zelfde vriendengroepje romy , dewi en tanja en nog paar in haar klas dan.. buiten haar klas is haar groepje groter en daarbuiten nog veel groter.
ze heeft een hekel aan tom.. tom kaulitz ja, die zit ook weer bij haar in de klas. je mag hem totaal niet meer, want hij is een super player. hij duikt met ieder meisje in bed die hij maar wilt.. op paar na dan.
ze heeft al 1 jaar een superlieve vriendje genaamd jimmy.

tom is eeen player, maar wat niemand van hem weet is dat hij
nina nog steeds leuk vindt en hij houdt echt van haar. maja ze heeft al een vriendje GRR!!
hij heeft een band met zijn broer, waardoor hij wel bekender wordt enzoo vandaar die playergedrag
maar hoe zal hij nina ooit kunnen krijgen? er moet toch een manier zijn?

Tom Pov
"jaa. helemaal mee eens. er moet toch een manier zijn om die stomme wiskundesommen te maken?" jij: "huh?"je schrikt wakker uit je gedachten en kijkt naar bill die naast je zit bill:" halloo?? die wiskunde sommen zijn stom" jij:'ooh ah dat is best makkelijk, je doet dit en dat en vermenigvuldig dat X 3 en heb het antwoord' bill:' ooh zoo zit dat.. hée tinxx dude.. sinds wanneer ben jij goed in Wiskunde?' jij:' aah nog een kunstje van me *knipoog*' bill kijkt je nee schuddend aan en glimlacht.
ARGGHH de zon schijnt in je gezicht (je zit achterin en nina en groepje aan de andere kant recht van je) jij:'hée bill.. mag ik plzz je spiegel?' bill kijkt je raar aan en geeft 'm. je zet de spiegel onder de zonnestraal en richt die weer naar nina.. volop in haar gezicht en begin er mee te bewegen. whahah. "OMG WIE DOET DAT??" vraagt nina geschrokken. ze kijkt de klas rond en stop bij jou. "KUT KAULITZ hou op" jij: " haha.. wat krijg ik er voor?' nina:' nou niks' jij:'dan wete ik niet op ik ophou hoor ^^' MVR DOCENT!!:"okee nina en tom gaan jullie je maar melden!! en jullie komen de les niet meer in" aah kut nu dat ook nog. je hoort nina mopperen en je moet weer lachen.. geweldig gwn. jullie lopen samen de klas uit en gaan in de aula zitten.. nee jullie gaan jullie echt niet melden ^^.
nina komt bij jou zitten.. jij:" zo zo, je komt bij me zitten" nina:' ja door jou ben ik er uit en ik snap m'n wiskunde niet.... DUS jij mag het me uitleggen ^^' jij:"hmm ff denken.. nee. ik ga je niet helpen" nina:' neeeeeee.. tom je moet me helpen.. weetje hoe belangerijk dit voor me is.. ik heb er zuperveel voor over. plzz' jij:'nou okée.. als je wel met me een keer uitga okée??' nina: "okée beloofd"
en je legt paar sommen uit.. hmm nina lette meer op mij dan de uitleg.. whatever.. dan gaat de bel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen