tralalalaa make it ^^

maak eerst de andere voordat je hiermee begint!

WHAT CAN I DO??
jij: 'tom ik weet het niet, je was heel belangerijk voor me, we hadden een speciale band en nu hebben we het gebroken, snap je?'
tom knikkt langzaam en kijkt heel zielig, je weet niet wat je hebt je wilt tom wel maar ook weer niet. lastig persoon ben ik ook hea?
je pakte jesse's hand en liep weg je liet tom alleen, want iedereen liep ook uit de klas.. je was uit xD

jesse:'sgatje, gaat het?' jij zette een fake-smile op en zei:'natuurlijk'en gaf hem een kusje op zijn wang. je vriendinnen kwamen er ook bij. romy:'je mag hem niet zomaar vergeven nien.. weetje niet wat hij allemaal heeft gedaan bij je.. hij heeft je kapotgemaakt van binnen' tanja:' jaa en niet zo'n klein beetje ook.. jullie hebben al vet lang een speciale band, zolang wij je al kennen en die heeft hij gwn ff verbroken..klaar boem over en uit.' dewi:'jaa ik ben het met de meiden eens, je moet tom niet vergeven, je meot hem laten lijden, wat hij ook bij jou heeft gedaan' jij schrikt wel van alle meningen; ze zijn zo hard, maar eerlijk tom heeft je wekenlang laten vallen als een baksteen het deed zo'n pijn van binnen OMG wat moet ik doen. je knikt en zegt: 'jullie hebben gelijk, ik ga tom niet zomaar vergeven' alle meiden gaven je een knuffel en jesse als laatst en gaf je ook een kus op je lippenn je schrok een klein beetje zo van wat overkomt mij nu en deed je ogen open en zag tom naar buiten lopen en keek naar en bleef zoo staan. jij dacht * goeie moment om mee te beginnen* je likte met je tong over die van jesse en deed zijn mond een beetje open en je zoog zachtjes over zijn onderlip en later voelde je jesse's tong in je mond gaan en je speelde nog wat met jullie tongen en eindigen met een kusje en deed je ogen open en zag tom je met een open mond aan te staren, je keek hem arrogant aan en keek weer naar die meiden en jesse die vet moesten lachen om tom en jou.. jij:' whaha, zag je zijn gezicht prachtig gwn!!' jesse: 'idd geweldig' jij:'jesse, je moet weten dat die kus gwn was om tom te pesten, snap je' jesse:'ofcourse my dear.. ik wil je wel vaker zo redden' jij : whahaaa okee is goed!' en jullie gingen naar huis.

Reageer (2)

  • ganja

    leuk snel verder :)

    1 decennium geleden
  • HLoves1D

    weiter!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen