Weken gaan voorbij en mijn manager zorgt ervoor dat ik een goed huis krijg, en de eerste nummers worden opgenomen en uitgezonden worden.
De eerste cd wordt al snel gevormd ik ontvangen een aantal brieven van Ciel die ik meteen in de haard had gegooid.Ik wilde niks meer van hem weten.


'Opstaan!Opstaan, kom op, wakker worden!' Ik schiet over eind en kijk naar mijn Manager die meteen van alles bij elkaar raapt.Andere mensen komen naar binnen gestormd die me het bed uitrekken en me de badkamer in duwen.Vlug douche ik en laat me dan al snel in nieuwe kleren kleden terwijl er ook aan de make-up en aan mijn haren wordt gewerkt.

's Avonds laat ik me uitgeteld op de bank vallen in mijn kleedkamer die backstage waren.Ik had een concert in de openlucht gehouden.Er waren niet super veel mensen als bij andere grote artiesten.Maar wel zo veel dat het voorste veld vol stond met mensen die van mijn muziek hielden.
Mijn styliste komt naar me toe, trekt mijn schoenen uit en ploft naast me neer.Ik kon goed me haar opschieten.Mijn beste maatje in deze wereld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen