Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (30)

  • vivian07

    die aardbeiencondooms doen me denken aan deze reclame:)
    Het zal je maar gebeuren...

    1 decennium geleden
  • JustFantasy

    supeeeeeer leuk verhaal
    snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • LadyWolf

    ik hoop niet dat ze de 1e x met Embry heeft..
    hoop echt dat je die eer aan Seth houd..
    (L)it
    snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • Amaryl

    Ik snap dat mensen meer dan 2500 woorden schrijven per hoofdstuk. Maargoed, ik ben ook nog bezig met een ander verhaal en ik probeer elke dag een nieuw hoofdstuk te plaatsen. Soms wel drie of vier per dag, en dan kom je op meer uit dan 2500 woorden.
    Ik kan er ook voor kiezen om een maand niet te schrijven en dan een hoofdstuk van 3000 woorden te schrijven, maar ik denk dat mensen dit fijner vinden <3~

    1 decennium geleden
  • SPECS

    Heel vet verhaal joh! _O_
    Ik heb alles in een avond gelezen, laten we zeggen dat ik vanaf half 6 tot nu ben bezig geweest, maar het was dan ook zo dat ik afgeleid werd, vandaar dat het langer duurde XD
    maar ik vind dit echt een top storie, dit is zeker een kudo waard.(flower)
    Maare.....je vorige hoofdstuk was het langste tot nu toe zei je....dat vind ik best een shame :$ want ja......er zijn gewoon mensen die doen 10duizend worden in hoofdstuk....mijn kleinste hoofdstuk is 500 woorden en grootste iets van 2500 maar ik lees hier meer dan dat ik schrijf dusja....maar ga zo door, dit verhaal is zeker een must read! (flower)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen