Ik probeerde mezelf te zeggen dat alles een droom was geweest maar ik voelde zijn lichaam nog steeds tegen me aan. Ik durfde mijn ogen bijna niet te open, te bang om te zien dat het misschien wel iemand anders kon zijn. Mijn vingertoppen gleden langs zijn gezicht naar zijn korte haar en zo terug via zijn neus naar zijn lippen. Het kon enkel hij zijn, niemand anders had zijn perfectie in het gezicht. Ik drukte mijn lippen tegen zijn ontblootte bovenlichaam en hoorde hem grinikken. Hij sliep ookal niet meer, wat me niet echt verbaasde. Vragen gloeiden op maar ik hield ze in toom, wilde hem niet weg jagen. Het moment was perfect en niemand zou het nog kunnen verpesten. Ik hoorde een zacht getril aan zijn zijde, voelde hem bewegen en zacht mompelen. “Taylor... oh, goeiemorgen!”
Een stilte viel terwijl hij luisterde en dan sprak hij weer. “Het spijt me daarvoor... ja, ik heb een hele leuke tijd gehad! Nee, ik hou ook van jou... ja!”
Mijn ogen schoten vragend open en hij had het blijkbaar gemerkt. Hij grinnikte en liet me luisteren naar de woorden die hij hoorde. “Taylor? Ben je daar nog?”
Ik glimlachte zwak,”morgen Samii!”
“Lotte! Wacht... Lotte! Ben je bij hem blijven slapen?”
“Waar ben je?” gniffelde ik. Het was even stil, alsof dat nog moest uitzoeken. “Bij jouw thuis in de zetel. Ik dacht dat je boven was....”
Taylor lachte. “Zijn we ook!”
Een enorme 'oooooooooooooh' weerklonk en ik hoorde iemand op de achtergond brommen. “Ik kom eraan...”
Ik duwde af en gooide het laken van ons af. Hij kreunde luid en krulde zich op; het enige zichtbare was zijn boxer om zijn perfecte lichaam. “Doe iets aan...” grinnikte ik en rende de deur uit, de trap af. Beneden leek het wel aslof ze een feestje op zichzelf hadden gehouden. Kim zat met een warme kop koffie in de zetel, tegenover haar Samii duidelijk die haar vragend aankeek. “Waar...” ik hoefde mijn vraag niet af te maken, het antwoord werd duidelijk door een nieuwe grom. Zijn haar stak alle kanten uit en hij volgde dezelfde kledingstrend als Taylor, zo weinig mogelijk. Hij -tot mijn verbazing- had wel nog een shirt aangehad tijdens de nacht, want het zag er beslapen uit, kreuken overal. “Goed geslapen?”
Hij schudde zijn hoofd als een kind en liet zijn hoofd op de schouder van zijn meisje rusten. Ik schudde lachend mijn hoofd en voelde een stel armen om mijn middel glijden. “Ik heb een opkicker nodig. Samii!”
Ze knikte begrijpelijk en stond op, waardoor Jackson neer in de zetel viel en deed alsof hij huilde. Ze knipoogde naar me en keerde zich even terug om, drukte een kus tegen zijn hoofd en snelde met mee naar de keuken. Ze ging op de rand van het aanrecht zitten en keek me vragend aan. “Heeft hij daar echt meegeslapen?” vroeg ik vragend. Haar wangen kleurde rood,”Nee... ik heb er in zijn shirt geslapen....”
“Hoe....”
Ze keek schuldbewust weg en lachte zacht. Ik schudde mijn hoofd alsof ik niet het zelfde zou gedaan hebben en ging aan tafel zitten. “Geslapen vanacht?”
Haar ogen glommen op van plezier en ik knikte; de lichtjes opeens veel minder duidelijk. “Niet iedereen heeft wilde seks de hele nacht door!”
Ze grijnsde,”Kim was er heel de nacht bij hoor...”
Ik grinnikte, verloor mijn gedachten even en slurpte in gedachten verzonken aan mijn tas. “Je houd van hem...”
Ik keek op, staarde in haar groene ogen en knikte. “Ja, ik hou van hem...”

((Maar toen kwam robbe en dumpte ze taylor! Xd toch Lottj?))

Reageer (2)

  • galupy001

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • LottWolfje

    haha, lol xD
    ga toch maar verder!!! xp

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen