Foto bij Hoofdstuk 1; The Fire

Uitleg;

Laura; een echte wildebras, 16 jaar en speelt gitaar, zingt mee en drumt. Ze is spontaan en weet zichzelf hardhandig en wel te verdedigen. Ze is helemaal gek van Tokio Hotel en is helemaal head over heels met Bill Kaulitz. Ze kan soms hard zijn in praten en doen maar ze is een heel lief persoon, en ook emotioneel als je haar goed leert kennen. Ze is helemaal gek van muziek en kan net als Tessa geen dag zonder muziek doorbrengen.

Tessa; Ze is erg zorgzaam en op haar hoede, maar ze kan ook helemaal wild doen en uit haar beschermingsschildje springen. Ze zorgt voor alle bandmaatjes, en speelt een beetje de baas. Ze zingt en speelt gitaar, samen met Lau schrijft zij de nummers voor hun albums. Ze vind alle muziek wel heel goed, maar ze vind Tokio Hotel ook 1 van de beste.

Matt; Hij is de drummer, maar is best stoer zoals hij eruit ziet. Hij is erg homo en zo loopt, praat en drumt hij ook. Hij is erg lief en een goede vriend maar soms ook om door de stront te duwen. Verder een zeer spontane jongen en een echte hulp voor de band.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • LostXMyXHope

    hahahaha hij egt super geweldig hahaaXD
    dus wat zeg k dan :
    SNEL VERDER K WIL MEER MEEEEEER (A)(A)(A)HAHAHA

    (K)(K)(K)LAU(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen