Beetje voor beetje verschijnt er een lichte gloed om Kaiya heen. Haar ogen knijpen samen en ze staat op springen. Langzaam maar krachtig heft ze haar hand op. De beer staat muurvast maar na een tijdje beweegt hij langzaam mee omhoog met de hand. Het lijkt net of hij bijna begint te vliegen. Welke kant Kaiya´s hand ook op gaat, de beer doet haar na. Alsof het een pop aan touwtjes is die Kaiya vasthoud. Er verschijnt een klein geniepig grijnsje op haar gezicht. Een kleine rode tinteling bloeit op in haar ogen. Meteen daarna neemt de beer het over. Sneller dan vooraf tilt Kaiya haar arm verder omhoog. Nu begint de beer op z' n poten te staan. Met zn laatste beetje grip boort hij met z' n teen de grond in, maar er is geen weg meer terug. Zijn laatste beetje kracht wordt opgezogen door de macht van Kaiya. De hypnotiserende rode ogen van Kaiya lijken voor hem wel van goud. Makkelijk gehoorzaamt de beer haar en wordt hij met die ene vinger van Kaiya opgezogen door de lucht. Hij zweeft! Fluistert een Devil paniekerig in de oren an Hotari.

De beer kan zich niet meer bewegen en is volkomen in weerloos. Net dat hij een beetje normaal begint te worden, tikt Kaiya met haar vinger op de lucht. de beer wordt met een enorme klap tegen de grond gesmeten. Zijn poot begint snel te bloeden en het lijkt wel of het niet op houdt. Hij probeert te lopen te rennen wat dan ook, maar het lukt niet. Alsof zijn kracht zit opgesloten in zijn poot.

Kaiya begint opeens te wankelen. Haar hoofd begint te dreunen en voor ze het weet ligt ze op de grond. Beetje voor beetje verandert ze weer terug in haar normale gedaante...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen