Welkom kandidaten bij jullie eerste proef sinds de samensmelting.
De strijd gaat nu individueel. De winnaar krijgt de immuniteitsketting.
Maar de verliezer krijgt iets anders en dat is niet positief.
Maar daarover straks meer.
Deze proef staat voor het element lucht jullie hangen straks aan deze balk elke 5 minuten hang ik er een gewicht aan van 2 kilo. Wie het langst blijf hangen wint de immuniteit en wie als eerste eraf valt verliest en krijgt geen goed nieuw. En nu beginnen.

Iedereen ging aan de balk hangen. Het was makkelijk en al na 10 minuten hing er bij iedereen al 4 kilo aan. Terry kreeg het moelijk en bleef maar bewegen waar Robert zenuwachtig van werd. Na nog eens 10 minuten hing bij iedereen 8 kilo. Op een gegeven moment werd het Ilona te veel en liet los. Ilona jij bent de eerste afvaller maar je mag 4 kilo onder verdelen onder 2 personen of 1 persoon wat jij wilt. Ilona liep meteen naar Peter en hing daar 4 kilo. Er waren weer 5 minuten om en iedereen behalve peter had 10 kilo aan zich hangen. Peter had er 14. Robert viel en vlak daarnaa ook Theo zij mochten maar 2 kilo onder 1 persoon hangen. Robert koos voor Chabeli en Theo koos ook voor Chabeli. Toen zagen ze dat Stefan afgevallen was en 2 kilo aan Terry hing. Iedereen kreeg weer 2 kilo en dat werd Peter te veel hij viel en hing gelijk 2 kilo aan Chabeli. 10 minuten gingen voorbij en Ashley, Terry en Chabeli hingen steeds oncomfortabeler. Terry zei This is It en liet zich vallen en hing 2 kilo aan Ashley. Ashley had 18 kilo en Chabeli had er 22. Na 20 minuten en 8 kilo viel er nog steeds niemand. En toen viel Ashley en had Chabeli gewonnen. Ashley klapde sportief.Chabeli juichte en gooide de gewichten van haar af.

Gefeliciteerd Chabeli met je immuniteit jij kan bij de volgende eilandraad niet weggestemd worden. En het slechte nieuws voor Ilona komt bij de eilandraad tot morgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen