'Goedemiddag kandidaten welkom bij de laatste proef voor de samensmelting. Het element van vandaag is vuur. Straks moeten jullie vuur maken en dit touwtje doorbranden. Ashley vond het gelijk al leuk.
Welk kamp als eerste zijn touwtjes heeft doorgebrand is de winnaar omdat Noord met een man meer is moet er eentje niet meedoen jullie mogen nu beslissen wie dat is. Na een kleine discussie werd besloten dat Terry niet meedeed.

De kandidaten gingen zitten voor hun vuurtje en wachten tot Marc het teken gaf dat ze mochten beginnen. Even later gaf Marc het startschot. Iedereen begon met hun magneetstick. Theo M had al snel het vuurtje. Ook Chabeli had haar vuurtje aan maar ging weer uit door de wind. Ashley, Ilona en Hajar hadden ook hun vuurtje aan Stefan volgde en even later ook Peter H en Robert.

Toen brandde het touwtje door van Hajar, Peter H en Robert. Theo M ging sneller vuur maken waardor het juist minder snel ging.
Bij Chabeli was het ook gelukt en bij Stefan ook. Iedereen van Noord lette op Ilona alleen zij moest nog haar touwtje doorbranden.
En even later was het touwtje van Ilona doorgebrand en juichte met haar kamp In de rondtje. Theo M moest heel hard vloeken. Hajar keek teleurgesteld. Marc begon te praten. 'Gefeliciteerd kamp Noord jullie 5 zitten bij de immuniteit. En kamp Zuid met jullie gaan we nu naar de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen