Welkom kandidaten bij deze proef. Jullie hebben een brief gekregen en daar moesten jullie invullen wie jullie het meest vertrouwen daar zijn Ashley en Ilona uitgekomen. Voor die twee heb ik goed nieuws jullie krijgen immuniteit en zitten sowieson bij de samensmelting dat betekent dat jullie 2 van de laatste 8 zijn. En nu de proef.
Dit keer is het element steen het is heel simpel ook Ashley en Ilona mogen meedoen om immuniteit voor hun kamp te halen. Jullie moeten bakstenen op elkaar stapelen als jouw toren valt ben je af en doe je niet meer mee de laatste die overblijft wint immuniteit voor zijn kamp.
Jullie mogen nu beginnen.

Iedereen pakte een baksteen en kwam makkelijk bij de eerste 10 stenen.
Theo M en Ashley lieten de toren vallen en vlak daarna viel de toren van Chabeli. Lis en Hajar gingen nu extra hun best doen want zij moesten voor hun kamp winnen. Peter H en Lis waren ook af. Op Hajar's schouder hingen nu veel druk Terry legde de stenen een voor een met opgeheven handen op de toren. Ilona's toren viel en liep naar achteren. De volgende toren die vielen waren van Robert en Stefan. Voor Noord was alleen Terry nog over die heel blij was en voor Zuid Hajar die erg geconcetreerd was. Op het laatste moment viel de toren van Hajar en daarmee won Noord en werd Terry omhelsd.

Helaas Zuid jullie moeten nu naar de eilandraad.
Terwijl Zuid naar de eilandraad ging juichte Noord nog de hele dag door.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen