'Goedemorgen expeditieleden zoals jullie weten keren straks sommige niet terug naar het eiland. Want de kamp worden opnieuw ingedeeld. En dat gebeurd in deze opdracht in teken van het element AARDE'.

'Jullie graven straks een weg door de hindernissen jullie moeten 3 keer onder een poortje door. Daar moet je met je handen het zand weg graven als je door alle drie de poortjes bent mag je op een van de platformen gaan staan voor Noord of voor Zuid. Welk kamp er als eerste 6 heeft wint deze opdracht en hoeft niet naar de eilandraad. Zijn jullie er klaar voor'. JA'. 3, 2, 1 GO.

Alle 12 kandidaten begonnen eraan. Stefan begon als een gek te graven en was er als eerste door. Ook Peter H was ook snel gevolgd door Chabeli. Lis bleef een beetje achter. Ondertussen was iedereen al door het eerste poortje behalve Theo M die rood zag van woede Terry ging hem helpen en Theo M bedankte hartelijk. Theo M was maar net bij het 2e poortje of Ilona, Robert en Stefan gingen naar het derde poortje. Robert deed het met gemak en was door en liep naar het platform voor kamp Noord, Ilona en Stefan vlak daarna. Lis en Hajar liepen naar Zuid en probeerden Peter H ook mee te krijgen maar die liep naar Noord toe.
Theo M graafde maar want die wilde naar kamp Noord. Marion ging als 5e naar Noord. En Ashley wou ook naar Noord maar koos toch voor Zuid. Terry ging voor Theo M naar Noord tot grote ergenis van hem. Chabeli ging naar zuid toen kamp Peter D en als laatste met een kop van woede en ging bij Peter D staan. Kamp Noord stond vrolijk te juichen Marc lachte en feliciteerd kamp Noord maar zei ook dat hij kamp Zuid op de komende eiland zal zien.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen