Dag 10 kamp Noord

Iedereen was in een opgelaten stemming omdat ze de proef gewonnen hadden. Lis werd die dag als een koninigin behandeld ze nam deze taak uiterst serieus. Het eten werdt naar haar toegebracht en zij bedankte vriendelijk. Peter D vond het allemaal een beetje overdreven hij vindt dat deze drama allemaal niet hoeft het liefst gooit hij Lis zo snel mogelijk uit de competitie. Theo M was het daar mee eens ook hij vond dat Lis erg overdreven deed. Maar wat Theo M en Peter D niet weten is dat Lis en Ashley een complot samen hebben om op Peter D te stemmen.
Aan het eind van de dag vonden de kampleden een brief. Lis las hem voor er stond het volgende in. Beste expeditieleden pak jullie spullen in want na de proef keren sommige van jullie niet meer terug.

Dag 10 kamp Zuid

Toen kamp Zuid de proef verloren had was de sfeer niet zo gezellig meer Chabeli probeerde de leiding te nemen tot grote ergenis van Marion en Ilona die bij Robert zaten. Chabeli vond ze niet zo leuk ze dacht dat ze iets in hun schild voerden. Met Theo T ging het alleen maar slechter en slechter. En inderdaad nadat het het ergste eraan zat te komen kon Theo T niks anders om de expeditie te verlaten hij was diep en diep teleurgesteld. Hij nam afscheid stapte op de boot en vaarde weg.Hajar moest huilen ze zag in de verte de vlag van de Seychellen naar beneden gaan. Marion probeerde haar te troostten maar dat wou Hajar niet ze ging alleen op een rots zitten kijkend over de grote zee. Even later vond ook kamp Zuid de brief Chabeli las hem voor: Beste expeditieleden pak jullie spullen in want na de proef keren sommige van jullie niet meer terug.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen