Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-33-*

*Deel 33...<3
x RockxPrinces & xElise.


Tom loopt wat rond in Berlijn. Hij hoort spontaan allerlei sirenes. Wat zal er aan de hand zijn? Hij volgt het geluid en zie tal snel een ambulance en een politiewagen staan. Eigenlijk best wel erg, naar een ramp gaan kijken. Maar iets in hem zegt dat hij hier heen moet. Dat hij moet kijken wat er aan de hand is. Tom loopt richting de plaats waar het is gebeurd en kijkt rond. Veel mensen staan te kijken. Plots ziet hij een brancard de ambulance in gaan. Tot mijn grote schrik ziet hij mij daar liggen. ‘Nee, niet Xavina. Iedereen mag aangereden worden van mij, behalve Xavina! Hoe kan ze nou aangereden zijn?!’ denkt hij verslagen bij zichzelf. “Meneer, meneer. Ik ken haar!”
De ambulancemedewerker kijkt Tom aan. "Nou, het is misschien wel handig als er iemand mee gaat om haar te kunnen identificeren. Je kan meerijden naar het ziekenhuis."
Tom knikt en volgt de man de ambulance in. Hij kijkt me aan. ‘Het mooie meisje, gewond en ze heeft pijn.’ Met zijn hand strijkt hij langs mijn wang. Geen enkele reactie krijgt hij van mij. In gedachte zegt hij tegen me dat hij bij me blijft en me zal steunen. Tom vindt het zo erg! Hij is verliefd op me en nu gebeurd dit? ‘Het is allemaal mijn schuld! Ik weet zeker dat ze is gaan lopen doordat ik haar vertelde dat ik verliefd op haar ben. Ik had het verdomme ook nooit moeten doen!’ denkt hij woedend over zichzelf. Tom zucht en kijkt me aan.
"Meneer, mag ik uw aandacht even?" vroeg de medewerker. Tom kijkt hem aan en knikt. "Natuurlijk."
"Zou u haar even kunnen identificeren. Naam, adres, woonsituatie."
Tom denkt na. “Ze heet Xavina. Ze woont hier pas in Duitsland. In de ******weg, nummer... 67, volgens mij dat het was. Dat zou ik even aan een vriend moeten vragen.” De man noteert het. “Weet je soms haar leeftijd?”
"Uhh, 18, als het goed is."
De man noteert het. Ze komen aan bij het ziekenhuis en Tom neemt meteen plek in de wachtruimte. Waarom duurt wachten altijd zo lang. Tom bedenkt zich zelf om maar even de jongens te bellen. Hij loop naar buiten en zoekt het nummer van Bill op. 1x gaat hij over, 2x, 3x. Dan eindelijk neemt Bill op. “Hé Tom, wat is er?”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen