De twee kampen kwamen bij mekaar. Marc begon met praten voordat we met deze proef gaan beginnen wil ik eerst kamp noord feliciteren want vanaf nu zijn ze niet meer vastgeketend. En nu de opdracht. Het wordt een watermarathon. Jullie voeren drie opdrachten uit in elke opdracht valt er bepaald aantal kandidaten af. In de vierde en laatste opdracht zijn de drie die daar zijn terechtgekomen al zeker van een plaats in de volgende aflevering die hebben dus immuniteit. Maar de 1e plaats zorgt ervoor dat zijn of haar kamp ook immuniteit heeft.
We gaan naar de eerste opdracht.

Opdracht 1:

Jullie moeten zoveel mogelijk water drinken achter mekaar.
De beste 12 gaan door naar de tweede opdracht.
Iedereen begon.

Chabeli dronk heel snel, terwijl Lis het een stuk moeilijker had.
Stefan kon niet meer en viel af wat iedereen vreemd vond voor ee topsporter. Als tweede was Peter D het slachtoffer. Hij moest kotsen en ging achter de rotsen staan. Iedereen dronk rustig door toen gooide Felicia haar flesje neer en gaf het op. Gefeliciteerd mensen, Stefan, Peter D en Felicia zijn afgevallen van Kamp Noord hebben we er nog 5 en van kamp Zuid nog 7. Met dat aantal gaan we naar de tweede ronde.

Opdracht 2:

Jullie moeten in 5 minuten bakken water uit de zee halen en in deze buis gooien welke 6 er na 5 minuten het meeste water erin heeft zitten gaan door naar de derde opdracht.

Toen het fluitsignaal klonk rende iedereen naar de ze toe. 2 minuten lang ging het vrij soepel en iedereen deed het goed. Totdat Theo M viel en zijn voet verstuikte maar hij hinkte gewoon verder en na 1 minuut was het weer voorbij. Ondertussen zaten Stefan, Peter D en Felicia boos toe te kijken hoe iedereen te werk ging. Ashley gooid veel naast en Ellen deed alles heel nauwkeurig. Iedereen gooide het laatste beetje erin en toen klonk het fluitsignaal.
De slechste 6 waren.
Op nr 12 met het minste water: Terry
Op nr 11: Ellen
Op nr 10: Theo M
Op nr 09: Lis
Op nr 08: Hajar
Op nr 07: Marion
Dat was het de andere 6 zitten in opdracht 3 voor kamp Zuid hebben we er nog 5. Maar Ashley is de enige van kamp Noord die zich moet redden.

Opdracht 3:

Jullie moeten onder water blijven welke 3 het langste volhouden hebben sowieso immuniteit en zitten in de 4e opdracht.

De laatste 6 kandidaten begonnen.
Ashley was al snel boven en de opdracht werd gestaakt. Want kamp Zuid had gewonnen.

Kamp Noord was teleugesteld. Marc begon te praten 'Gefeliciteerd kamp Zuid jullie hebben weer de immuniteit. En noord jullie moeten morgen naar de eilandraad. Tot morgen

Reageer (1)

  • BakeOff

    lollig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen