Hoi mensen! Lekker weer hea ^^ vergeet btw de nominaties niet...

Je streelde wat haar uit haar gezicht. En ging met je hand over de ketting. Beloof me dat je die nooit uit doet… Hoe erge ruzie we ook hebben, beloof me dat je die altijd zal dragen… Ze knikte. Als jij dat ook doet. Je knikte terug. Want zolang je die blijft dragen, is er altijd een kans dat het weer goed komt. Ze glimlachte. Ik kan nooit lang boos op je zijn. Je gaf een kusje op haar wang, en ze ging weer liggen op je borst. Ik hou van je… fluister je. Ze pakt je hand vast, en kijkt je lief aan. Ik hou ook van jou… Je streelt haar rug zachtjes, en voelt je oogleden zwaar worden. Hmm wat lag dit lekker… Je genoot van elke aanraking van haar, je genoot ervan als ze bij je was, je genoot gewoon van alles van haar. Je ogen vielen dicht, en je voelde je totaal gelukkig.

Je opent je ogen en snuift haar heerlijke geur op. Zachtjes glijdt je hand van haar rug naar haar kont. Tom.. niet vunzen in de ochtend… kreunt ze slaperig. Je grinnikt even. Alleen zij kan van vunzen een werkwoord maken. Als jij kapt met sexy zijn stop ik met vunzen. Tss dat gaat toch nooit lukken. Antwoorde ze gapend. Je moet even om haar lachen. Arrogantjee… Ze kijkt op, slaperig maar toch bitchy. Ja? Problemen mee? Je trekt haar weer op je. Hmm.. nee hoor schat bij jou niet! Zachtjes glijd je hand over haar rug. Sinds wanneer noem je mij schat? Je geeft een kusje op haar haren. Hoe moet ik je dan noemen? Suikerzoetekleinelievesgatteboutigepompoentje van me? Ze grinnikt. Nee doe dat maar niet :P. Even is het stil. Tom haal je fokking hand van me kont af. Ahh dat is niet eerlijk! Zeur je. Ze grijnst vol leedvermaak. Schatje, ik ben niet eerlijk geboren. Jep… antwoord je. En daarom hou ik van je…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (24)

  • JustinBiebr

    chic die foto en het verhaal

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    Whaa! . Die Foto van georg en bill is het Hotste en Schattigste dat ik ooit al gezien heb . Ö X) Hij is Echt Super !

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    verdeeeeeeeeeer

    1 decennium geleden
  • XLoveTomTHX

    hahaha, super goed!!:D
    snel verder!!

    XXX

    1 decennium geleden
  • TanjaKate

    hahaha ik lach me kapot! echt gweldig. ga snel verder :D je hebt echt de beste quizen ever!
    xx Kate

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen