We hadden 3 uur achter elkaar wiskunde van de ergste leraar ever -_-' 1e uur wordt ik apart gezet, komt er iemand naast me zitten die ook straf heeft, hebben we lol wordt ik hélémaal apart gezet. Nja 2e uur wordt ik op de gang gestuurd (boehoe wat erg ofzo...) dus ik ga gekke bekken trekken voor het raampje, komt de meest strenge leraar van de school, en die ziet mij :@. Moet ik naar mn leerjaarcoördinator, maar ik heb me dr uitgelult ik moest mn excuses aanbieden aan de wiskunde leraar en ik mocht gaan, iedereen zei dat ik 2 uur mocht nakomen maar ik heb me dr gwn lekker uitgelult x'D. Ladiedadieda (A) had gwn behoefte mn shit te dumpen :P
Let's continue the bullshit! Here it comes!

Het enige wat telt zijn zij en ik. Wij. Voor altijd en eeuwig. We hebben zoveel megemaakt, en met elke dag die ik met haar heb, voel ik dat we dichter naar elkaar groeien. Ik heb alles voor haar over, álles. Zachtjes haalt ze haar lippen van de mijn en kijkt me verliefd aan. Ik hou van je… fluisterd ze, zo zacht dat alleen ik het kan horen. Ik antwoord er niet eens op. Met elk woord zouden er honderden vlinders naar buiten vliegen. Zo voelt het ook. Alsof ik op ontploffen sta. Een kriebelend gevoel in mijn onderbuik dat alleen zij me geeft. Ik druk haar lippen nogmaals op de mijne.

Ik hou van haar. Met heel mijn hart.


Jezelf. Je zit bij Tom op schoot, zijn armen om je heen en je hoofd in zijn nek, zo lief en vertrouwed… Bill komt naast ons zitten. Wow je hebt echt een prachtige stem! Even dacht ik dat Celine Dion het zelf zong! Je glimlacht. Ineens wenkt Simone. Verbaasd loop je naar haar toe. Je hebt werkelijk een prachtige stem! Die bekakte stem kan maar van één iemand zijn: Takje! Ik kijk haar aan. Eh… bedankt. Simone liep weg, fijn, nu zat je alleen met Takje -_-‘. Ik had dat niet achter je gezocht toen je binnenkwam, met die… ze snoof, …Tom. Ik ken trouwens een géwéldige jongen! Hij speelt chello en speelt al concerten in het jeugdharmonica! WTF?! Eerst negeerde ze me, en nu was het ineens dat Tom niet goed genoeg voor míj was?! Nee danku, ik hou het wel bij Tom. Ze kijkt je verbaasd om. Kind, je kan toch veel beter krijgen dat die derderangs schooier! De woorden: hou bek gaar kakwijf slik je maar even in.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • MelissaCore

    HAHAHAHAHAHA :')
    TZA;LJE TANTE MAARZIJN XD

    1 decennium geleden
  • Pasiphae

    VERDER!!

    Xx

    1 decennium geleden
  • cilgin16

    oef die Anne is wel hardXD:P
    maar wil je de vlogende zegen waneer ide er is

    1 decennium geleden
  • Evangel


    Haha hoe bedenk je het?! hijismooi!!

    1 decennium geleden
  • LuzLethargy

    Super mooi geweldig!!:D snel verder!!
    Xx.Loes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen