Xtra uitleg van de vorige:
Je was niet helemaal jezelf (zacht uitgedrukt). Je werd neergeschoten door de ME en je ging dood (boehoe wat zielig). Nou toen werd je weer leven door een soort van gele helingsbol en ging je met dat kutkind vechten dat je al de hele tijd at te stangen... Je versloeg haar, en ineen swas er een witte lichtflits, en leek alles weer normaal en niemand herinnerd ze zich wat er die nacht gebeurt was. Zo goed genoeg? Ik dacht echt dat ik het duidleijk had geschreven, maar toch snappen veel mensen het niet! Srry (cool)

Jezelf. Ik voel dat ik in het niets zweef. Als ik myn ogen open zie ik Tom naar me kyken. Ik kyk om me heen, en zie de witte kamer, die zo vertrouwd is. De Stem: ik weet dat je uitleg wil, maar waarom nam je hem mee? Ik wil dat hy ook de waarheid weet! Zeg ik vastbesloten. Ik kyk naar Tom, hy knippert niet meer, en kykt voor zich uit. Ik pak zyn hand, hy lykt wel bevroren. Nee, dat kan niet, zegt de Stem. Maar jy krygt die wel te horen. Het was de bedoeling dat je naar Tom zou gaan, omdat jullie verliefd op elkaar zouden worden. By niemand was dat zo sterk als by hem, en die kracht hadden we nodig. Onze wereld wordt bedreigd. Door jou hebben ze hun sterkste stryder verloren, degene die in het lichaam van dat kleine meisje zat. Hun leider moet vernietigd worden, en jy bent de enige die dat kan doen. Als je oud genoeg bent, zal je het tegen hem op moeten nemen, jammer genoeg was hy sterker dan we dachten. De droom die jy had, die was echt, ik moest je hierheen laten komen zodat je kon zien wat hy had gedaan. Doordat jy hem hebt verslagen, is dat een grote overwinning voor ons. We kunnen ons hergroeperen, dankzij jou. Jammer genoeg hebben we je hulp weer nodig. Niet nu, maar over enkele jaren, je zult dit gesprek niet herinneren, pas als de tijd daar is. Niemand zal zich iets herinneren, alles zal normaal lyken. Je keek er niet meer van op van wat hy zei. Je had zo veel gekke dingen gehoord van hem dat dit je ook niet meer verbaasde. Je zuchte en liet toe dat een witte flits je weer mee naar huis nam.

Je opende je ogen, en schudde Tom zachtjes wakker. Hy keek je slaperig aan. Wakker worden Tom, we gaan vandaag surfen!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (37)

  • BananaMilk

    Oeh wrm is et so verslavednd k lig al de heletd in me bed [pyjama aan xD] jouw serie te lezen maar echt ze zyn egtt gwn goddelijkk ;o en die gekheid ofzo is juist leuk is een keer wat anders iemand die ze fantasie echt op schrijft geweldugg je moet schrijfster worden!

    1 decennium geleden
  • Rewind

    NU snap ik het!

    1 decennium geleden
  • JoyceD

    duidelijk best wel dom als je het niet snapt(A)

    1 decennium geleden
  • sexxert

    ben al de hele tijd verliefd op dese quizz(L)

    1 decennium geleden
  • Pixy13

    DUIDELIJK!
    jou quizlets zijn echt cooool!
    seriously, ik was er nu al een dag mee bezig maar hij wás al duidelijk zat hoor ;)
    gGOOD JOB!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen