http://farm1.static.flickr.com/30/39657744_4dfc438367.jpg?v=0

Een keer toen ik aan het stelen was bij de bakker om brood te halen was ik gesnapt .de bakker greep me in mijn kraag en belde de politie nu ben ik er geweest dacht ik. ik trilde van angst en was bang dat ik in de cel moest .en toen ging er een deur open,er kwam een vriendelijk uitziende agent uit de deur en keek me aan en fluisterde tegen de bakker of ik niet iets te jong was. hij ging tegen over me zitten en ik begon te huilen en vertelde alles over mijn tante en dat ik zelf helemaal niet wilde stelen. de agent geloofde me en belde mijn tante op dat ze moest komen naar het bureau. hij pakte mijn hand vast en we stapten naar buiten en in de politie wagen .ik voelde me veilig bij hem alsof ie mijn vader was. we waren aangekomen bij het politie bureau en ik werd naar een soort tafeltje gebracht bij een andere dikke,goeie agent die net zijn broodje zou opeten .toen hij zag dat ik bleek was en honger had,want mijn maag knorde,gaf hij het broodje aan me en pakte een glas water. En ik slurpte meteen alles leeg want ik kreeg bijna geen eten bij mijn tante. Na ongeveer een uurtje schat ik kwam mijn tante uit het kantoortje samen met een agent .ze werd naar huis gebracht en ik bleef daar want er moest iets gebeuren.

Ze belden naar iemand op en de volgende ochtend zou ik opgehaald worden en in een kindertehuis worden gezet .eerst kon ik een nachtje bij de aardige agent blijven slapen want die woonde toch alleen.
En met iets spannend in het voor uitzicht ging ik mee met de agent en sliep ik op een matrasje in de kamer .ik kreeg ook koekjes en warme chocolade melk dat kreeg ik nooit bij tante .met iets wat leuk zou kunnen worden maar ook niet leuk in mijn gedachten viel ik in slaap en droomde over een nieuw gezinnetje met ene grote zus en een klein baby broertje waar ik het heel gezellig mee had .de zus leerde mij op hakken lopen en deed me leuke kleertjes aan en met mijn broertje mocht ik wandelen en met een moeder die me op haar schoot nam en me chocolade melk gaf en met ene vader die me verhaaltjes voor leest.
Ik wist dat me dat niet echt zou gebeuren maar toch was het leuk.
Maar toen wist ik nog niet wat ik de volgende dag zou zien.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen